راستی میخوام که حتما پورت LPT هم داشته باشه ... پورت 1394 هم اگه مادربوردش داشته باشه بهتره ... واسه تبدیل فیلم میخوام
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوستان ...
واسه خودم ... یه مادربورد و سی پی یو و گرافیک و رم میخوام ... واسه گیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه هم خیلی نیست ... تا 450 نهایت ...
یه دونه AMD و یه Intel پیشنهاد بدید ممنون میشم ...
دیگه امتحانات و تشکیلات تموم شد و گفتیم یه حالی به خودمون بدیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر ...
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
راستی میخوام که حتما پورت LPT هم داشته باشه ... پورت 1394 هم اگه مادربوردش داشته باشه بهتره ... واسه تبدیل فیلم میخوام
عضو VIP شهرسختافزار
آقا LPT نداشت هم خبری نیس ... تبدیل میگیرم براش ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام آقا وحیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهادم برای این بودجه سیستم AMD هستش که خوب هم جواب میده
mb=asrock 870 extreme3~118
cpu athlon2 x4 635~105
Ram= 2*2 elixir 1333~50
vga 5770 powercolor~165
تقریباً 440 درمیاد
پ.ن:
Intel :
mb=asrok h61icafe~125
cpu=intel pentium g840~110
ram=2*2 elixir 1333~50
vga 5770 powercolor~165
تقریباً 450 درمیاد
مادربرد فوق ، فاقد پورت1394 هستش
مقایسه جامعی نتونستم بین این دو پردازنده پیدا کنم تا بتونم یکی از اینها رو انتخاب قطعی کنم . اگر به چیزی رسیدم تو این تاپیک میزارم.
حالا ریش و قیچی دست شما ... ، یا اینکه ببینیم پیشنهاد دوستان چیه
D J V A H I D (09-07-11), ViViD (06-07-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks