با سلام خدمت شما
شما میتونید با تغییر cpuوگرافیکتون مشکلتون رو تا حد زیادی حل کنید و به نظر من شما باید رمتون رو هم تغییر بدید چون شما اصلا اشاره ای نکردید که رمتون DDRچند ه اکثر بازی های جدید با رم های DDRIIIو باس زیاد بهتر جواب میدن.
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من 2 سال پیش سیستم زیر رو خریداری کردم :اون موقع خوب بود ولی اواخر پارسال یکسری بازی ها مثل بتلفیلد 3 یا L.a noire روی سیستم من خوب اجرا نشدند مخصوصا بتلفیذ 3 که هم کیفیت و هم رزلوشنشو به شدت اوردم پایین تا تازه یکم خوب شد.
Motherboard : Gigabyte EP41-UD3L
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz
Ram : 2*2 4GB
Graphic : NVIDIA GeForce 9500 GT
چه برسه به بازی هایی امسال دارن میان و منم شک بخرمشون مثل مکس پین 3 میخوام ارتقا بدم.فک کنم رمم خوب باشه ولی الان میتونم فقط یکی از قطعاتو ارتقا بدم به نظر شما با ارتقا گرافیک بیشتر مشکل من حل میشه یا cpu ؟
لطفا قطعه پیشنهادی خودتون هم بگید که چی بخرم.
مرسی
|
|
با سلام خدمت شما
شما میتونید با تغییر cpuوگرافیکتون مشکلتون رو تا حد زیادی حل کنید و به نظر من شما باید رمتون رو هم تغییر بدید چون شما اصلا اشاره ای نکردید که رمتون DDRچند ه اکثر بازی های جدید با رم های DDRIIIو باس زیاد بهتر جواب میدن.
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JaaM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک سیستم شما برای بازی با رزولشون بالا خیلی خیلی ضعیفه .
@MR TASH :
Memory
- 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory
- Dual channel memory architecture
- Support for DDR2 1066(OC)/800/667 MHz memory modules
(Go to GIGABYTE's website for the latest memory support list.)
* Because of Intel chipset limitation, please use single-side memory module if four memory modules are to be installed.
کاربر شهرسختافزار
یعنی من گرافیکو ارتقا بدم یا سی پی یو رو؟ اگه ارتقا بخوام بدم چه قطعه بهتر هستش؟
حالا رم هم فکر کنم DDR2 باشه نمیدونم.
عضو VIP شهرسختافزار
در حالت کلی ، کل سیستم نیاز به تعویض با سری پردازنده،مموری و گرافیک های جدید رو داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JaaM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اگر میخواین روی یک قطعه خاص هزینه کنید ، پیشنهادم کارت گرافیک هستش.
کاربر شهرسختافزار
حالا یعنی بخوام هم سی پی یو و هم گرافیکو عوض کنم حدودا چقدر در میاد؟نمی خوام خیلی خیلی هم بالا براه اونقدر نمیخوام بازی کنم ولی یکم بهتر بشه.
ایا گرافیک و سی پی یو فعلی منو میخرن؟
مرسی
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
پردازنده فعلی شما از سری LGA775 هست که توصیه میشه بجای ارتقاء مثلاً با Q8800 از سری جدید سندی بریج استفاده کنید . تاپیک های مشابهی برای خرید تو این چند روزه داشتیم که پیشنهاد می کنم یک مروری داشته باشین تا عیار قیمت دستتون بیاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JaaM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله . قطعات فعلی ارزشمند هستند .
کاربر شهرسختافزار
قیمتارو فهمیدم فقط این که من تو سایت گیگابایت دیدم مادربورد من فقط سی پی یو های 775 رو ساپورت میکنه انگار یعنی Core™ 2 Quad و Core™ 2 Duo و Core™ 2 Extreme و Pentium Dual-Core یا سلرون و اینا یعنی این سی پی یو خیلی بهتر از سی پیو خودم هستن؟ارزش عوض کردن سی پی یو هست؟
یا گرافیکو عوض کنم؟
کاربر شهرسختافزار
یک سوال دیگه یک نفر گرافیک های زیرو به من معرفی کرد و گفت بهتر هستن تا سی پی یو عوض کنم چون نمیتونم اونققدر سی پی یو های مدل بالا بزارم.
ASUS - GeForce GTS 450
GIGABYTE - ATI RADEON EAH6670
MSI GeForce N450 GTS 2GB DDR3
نظر شما چیه؟
راستی مثلا سومی نوشه ddr3 من مادربوردم رمش دی دی ار 2 هست یعنی گرافیک هم ddr2 باید باشه یا 3 هم بش میخوره؟
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JaaM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدراجب پردازنده تو پست بالا (5 و 7 #)براتون توضیح دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JaaM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر سازگاری با گرافیک هایی که معرفی کردین مشکلی ندارین و رم کارت گرافیک مستقل از رم سیستم هستش .
محدوده ی بودجتون برای خرید گرافیک کارت چقدر هستش ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks