من سوالم رو در همین تاپیک میپرسم.
سیستم تا 1.5 برای کارهای گرافیکی و 3 دی چی پیشنهاد میشه؟
حق آب و گل داره
کاربر شهرسختافزار
پيشنهاد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.B: GA EX58UD3-R
CPU: Intel 920 Core i7
RAM:3*1GB Corsair 1GB DDR3/BUS 1600
Case:green+power 600W Green
Monitor: Samsung Syncmaster T220P
H.D.D: 500GB Western digital Sata 2
DVD Writer Liteon 20X Light Scribe Sata
K.B+Mouse Microsoft
VGA: ATI Radeon HD4850 Gigabyte
سوالي داريد در خدمتم.
Emperatour (22-04-09)
با رضا موافقم
|
|
پاور 600 برای همچین سیستمی کم نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کی تا حالا گرین پاور 600 زده!!!!!!!!!!!!!
ضمننا شما قطعات بالا رو پیشنها دادید میشه دلیل رو بگید؟!؟
شما سیستم نسبتا خوبی پیشنهاد دادید اما اگه اجازه بدید یک سری تعویض انجام بدم
M.B: GA X58-UD4P
RAM: GSkill: F3 12800 CL7.7.7 3*1
PW: green 885
بقیه قطعات هم بد نیست اما مین رو حتما تعویض کنید و سراغ UD3R به کل نرید
New Season
Emperatour (23-04-09)
رضا منظورت پاور 800 نبوده ؟
حق آب و گل داره
ممنون از دوست خوبم نيما جان در مورده اوركلاك و خيلي مشكلاتي كه داشتم رو حل كرد.
امروز تو بازي GTA IV ، يه لحظه كه اومدم بيرون ديدم تو برنامه Real temp دماي GPU رو زده 67درجه سانتيگراد
به نظر زياد ميرسه ؟ چه بايد كرد ؟
دماي motherboard هم حدوده 55 اينطورا ميچرخه , cpu هم همينطور.
Extreme (22-04-09)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام فرهاد جان . خواهش میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
67 درجه دمای مناسبی برای GTX260 در حالت لود هست . اگر یادت باشه گفتم در حالت بیکار 61 درجه مقداری زیاده . پس هیچ مشکلی نداره . دمای مادربرد هم اوکی هست مادر برد من هم همین قد گرمه . سی پی یو هم که گفتم واسه خمیر سیلیکون هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
feryfrt (24-04-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks