ripek (25-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستانPcnetwork.irبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها مي خوام براي جم كردن يك سيستم ما را ياري دهيد مورد مصرف كافي نت باشد نظر شما بزرگواران چيستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (25-11-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان قطعات اگر راحت پيدا بشه مثلاً در منطقه اي مثل كرج ممنون ميشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای کافی نت و فقط یه سیستم یه کم عجیب معمولا که کافی نت ها چند سیستم می خواهند و قتی هم چنتا باشه که دیگه خرید از تهران همچین هم کار سختی نیست سوای اینها بهتره مبلغ که می خواهید هزینه کنید رو اول بگید تا بهتر بشه نظر داد.
Saeed-Milan (25-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
شما سعی کن برای پایین اومدن هزینه به این موارد توجه کنی
1 - از مادربرد هایی استفاده کن که گرافیک آنبرد دارند و کارت شبکه و صدای آنبرد نیز دارند و هم ارزانتر هستند
2 - شما می تونی درایو + اسپیکر برای هر سیستم نخری
3- از کیس های ارزان قیمت می توانی استفاده کنی
4 - یک هاب سوئیچ و مودم ADSL خوب نیز تهیه کن
ripek (25-11-09), Saeed-Milan (25-11-09)
چند تا کلاینت نیاز دارید من پیشنهاد میکنم اینا رو براتون وارد کنم به فاصله 10 روز با قیمت 350 هزار تومان تحویل تهران
مصرف برق در حد صفر قابل جابجایی راحت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سرعت عالی و قابلیت اجرای گیم با 2 گیگ رم همراه با وایرلس و 320 گیگ هارد
زیبا و ...
گالری عکس
http://product.pcpop.com/000200051/Picture.html
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
murizaki_2000 (25-11-09), Saeed-Milan (25-11-09)
کاربر شهرسختافزار
خيلي باحاله !!!! يزيد اينارو از كجا پيدا مي كني ؟؟!!!!
|
|
ولی به نظر من بهتره از همون pc استفاده کنید به خاطر استفاده طولانی و ......
نظر من
amd athlon x2 240
main foxconnM61PMV
ram 2gb ddr2 twinmos
hard 320 or 160 seagate
case:coolermaster Elite 341
power 460w coolermaster
ripek (25-11-09), Saeed-Milan (25-11-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست من من خواستم كه بچه ها يك سيستم معرفي كنن تا من از اون چند تا بگيرم وگرنه با يك كامپيوتر كه كافي نت نميشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست من اينا همون سيستم هاي يون هستن ميشه يكم توضيح بديدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برادر AMD>INTEL اين سيستم كه معرفي كرديد تقريباً چند در ميادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks