سلام دوست عزیز.
ورودتون رو به انجمن خوش امد میگم.
سقف بودجتون واسه سیستم رو مشخص کنید و اینکه سیستم کامل میخواهید و یا فقط کیس؟
کاربر شهرسختافزار
دوستان من یک سیستم برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد شیمی می خواستم ببندم
این سیستم باید بتونه نرم افزار گوسین (Guassian) و سایر نرم افزار های شیمی را هم ساپورت کنه
دوستان من با CPU CORE I7 و 12 گیگ رم و اینا هم نتوستند جواب بگیرند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم عامل هم ویندوز هستش ترجیحا ایکس پی و 7
ممنون میشم کسایی که تو این زمینه وارد هستند منو راهنمایی کنند
|
|
کاربر شهرسختافزار
nima_hl (03-01-11), pejmanjohari (03-01-11), ripek (04-01-11)
کاربر شهرسختافزار
حدود قیمت 4 تا 4.5 میلیون مشکلی نیست
با یک مانیتور و موس و کیبورد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر منظور شما برنامه gaussian هستش که نسخه ویندوزیش 32 بیتیه و بالای 3 گیگ رم رو نمیتونه شناسائی کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pejmanjohari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این نرم افزار معمولا از لینوکس یا مک استفاده میشه و نسخه ویندوزیش خیلی ضعیفه
احتمالا به همین دلیل دوستانتون نتونستن جواب خوب بگیرند
aadam (05-01-11), HoSsEiN.iR (03-01-11), Jagvar (03-01-11), mehrdad_ab (03-01-11), Over_Cracker (03-01-11), pejmanjohari (03-01-11), ripek (04-01-11)
کاربر شهرسختافزار
همانطور که استاد نیما فرمودند ،سرعت اجرای یک نرم افزار تحت عوامل مختلفی از جمله شیوه برنامه نویسی و الگوریتم اون برنامه هست که قابلیت پردازش موازی رو داشته باشه و اگر این قابلیت رو نداشته باشه حتی رو تیانهه A1 هم تفاوتی نمیکنه با پردازنده Dual core ...
نرم افزار گوسین اساسا یونیکس بیس هست و بهتره تحت سیستم عامل بومی خودش مثل لینوکس ،bsd،مک... استفاده بشه.
اما برای یک سیستم دسکتاپ به نظرم پلتفرم سندی بریج با پردازنده 2600k با یک گرافیک دو هسته ای 5970 مناسب هست.
حتی اگر برای پردازنده بخواهید شش هسته ای 980x حدود یک ملیون هم هزینه کنید ،بازهم کارایی انچنان بالاتری نسبت به یک چهار هسته ای core i7 920 نخواهید داشت:
پردازنده 920 قادر به پردازش موازی هشت رشته داده هست و تصور نمیکنم برنامه گوسین بیش از 8 رشته موازی پردازش بشه...و قطعا کمتر از این هستش.
پردازنده Core i7 950 با هشت گیگ رم و گرافیک 5970 یک انتخاب ایده ال هست.
اگر همچنان اعتقاد دارید که به سخت افزار قدرتمندتری نیاز دارید ،بفرمایید تا یک سیستم دوال CPU سرور رو بهتون پیشنهاد کنیم.
keyone (11-01-11), MARINE (03-01-11), mehrdad_ab (03-01-11), pejmanjohari (03-01-11), ripek (04-01-11)
کاربر شهرسختافزار
ضمن تشکر از راهنماییتون
من مشکل هزینه ندارم
مشکل اینه که یکبار میتونم هزینه کنم
پس باید با همین یکبار بتونم نتیجه بگیرم
منظورم اینه که منم مثل دوستام گرفتار یک سیستم بشم که نتونه کارمو راه بندازه
یه لطف بزرگتر هم بکنید مشخصاتی را که لطف می کنید مارک وبرند و اینا را هم بگین من سواد درست و درمون که ندارم
|
|
گرامی ، کاری که شما میخواهید انجام بدین یک کار کاملا تخصصیه که برای انجام اون باید سوادش رو پیدا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pejmanjohari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در غیر اینصورت در یکی از همین فرومها یا توی بازار یک نفر پیدا میشه یه سیستم گرون بهتون معرفی میکنه که میبرید منزل باز کارتون رو حل نمیکنه
شما برای اینکار باید حداقل مبانی شبکه و لینوکس رو بدونید
بعد 6 الی 8 کیس خریداری کنید و اونها رو با هم شبکه کنید و برنامتون رو روش اجرا کنید ( البته میتونید از رک هم استفاده کنید )
این کار فرای اینه که اینجا یک لیستی نوشته بشه و شما تشریف ببرید بازار خرید کنید
حداقل یه مدت باید روش وقت بگذارید مطالعه کنید ما هم در حد توان و سوادمون کمکتون میکنیم تا این مجموعه راه اندازی بشه
حالا اگر برای سپری کردن این مسیر آماده هستید بفرمائید تا سر خطها رو بهتون بگیم ولی اگر میبینید زمان یا حوصله این کار رو ندارید بفرمائید تا یدونه 980 براتون لیست کنیم
aadam (05-01-11), Jagvar (03-01-11), keyone (11-01-11), Over_Cracker (03-01-11), pejmanjohari (04-01-11), ripek (04-01-11), Shahryar (03-01-11)
کاربر شهرسختافزار
یه کانفیگ خفن بهتون پیشنهاد میکنم با بهترین کارایی نسبت به بودجه.
mobo:GIGABYTE-X58A-UD3R:370T
cpu:Core i7 950 :300T
CPU Cooler:cooler Master V6GT:90T
ram:Team Group Xtreem-LV 2000 3*4GB 9-11-9-27:450T
VGA:EVGA GTX 470 *2 SLI:750T
HDD:WD Caviar Black 512GB *2 Raid:70*2=140T
PSU:Green 1235b:220
ODD:DVD/RW suzuki 24X SATA * 2:65T
Case:green X3:70T
Monitor:sumsung P23700:270T
سیستم عامل:دبیان گنو لینوکس 64 بیتی / ویندوز 7 التیمیت 64 بیتی
این کانفیگ کوچه و بازاری نیست که بهتون پیشنهاد میکنم و سنگین ترین برنامه ها رو میتونید روش اجرا کنید.
گرافیک دو تا 470 هست که باید SLI ببندید و پرفرمنس بالاتر از 5970 بهتون میده.
هارد دو تا بلک وسترن 512 گیگابایتی هست که باید raid ببندید.
V6GT کولر پردازنده هست که یکی از بهترین Air کولینگ هاست و میتونید پردازنده رو تا 4 گیگاهرتز به صورت کاملا پایدار اورکلاک و 24 ساعته و مداوم کار کنید با سیستم.
قیمت کیت 12 گیگابایتی رم رو نمیدونم و حدود قیمتش رو گفتم. رم های بسیار حرفه ای با تاخیر پایین هستش که خبرشو رو سایتمون ابان ماه پابلیش کردیم:
http://www.shahrsakhtafzar.com/memor...-2000-MHz.html
جمع کل:2725000T
تجهیزات جانبی مثل ماوس -کیبورد به سلیقه خودتون خرید کنید.
SSA News Team
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه این برنامه گرافیکی هست که Sli 470 رو به عنوان VGA معرفی کردید؟؟
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
pejmanjohari (04-01-11), ripek (04-01-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks