داشتم 950 رو با R7 370 مقایسه میکردم ....
بازم به همین مدل 950 رسیدم ... شاید یه سری ها بگن که R7 370 یه کارت 256 بیتی هست و اینکه مموری بندویچ خیلی بیشتری به نسبت 950 داره ( اونم به خاطر اینکه R7 370 از حافظه ویدئویی HBM استفاده میکنه) ولی خوب 950 هم مموری اسپیدش چیزی حدود 250 مگاهرتز بیشتره
ولی در اخر 950 خیلی به صرفته تر .... هم اینکه بشدت کم مصرف تر هست .... 90 وات در مقابل 150 وات ....
در ضمن 950 بروز ترم هست ... دایریکس 12.1 و open gl 4.5
و در اخرم حیلی جالبه که 950 از R7 370 بهتر عمل کرده توی اورکلاک .... (با وات کمتر ... عملکرد خیلی بهتری داشته)
Nvidia GeForce GTX 950 Review - Overclocking | bit-tech.net
پ.ن: هیچ وقت ایران از لحاظ بازار دیجیتال و ویترین کامل نبوده و هیچ وقت مثل نیوورک یا لندن یا تایوان بازارش نبوده که مشتری حق انتخاب بالایی داشته باشه و همیشه تو انحصار بوده این بازار و بنجول بی کیفیت وارد میکردن که هنوزم همینطوره ... ولی من هی پیش خودم میگم بابا گیگابایتم از همیناس ... بد اخرش که بررسی هاشو میبینیم و 4تا تست میگیریم میبینیم که دود از کنده بلنده میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا گیگابایت عالی عملکرده .... جا داره از اواژنگ تشکر کنم ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks