با سلام
غرض از مزاحمت استفاده از دانش و تجربیات متخصصین سایت جهت خرید یک سیستم کامل می باشد. اطلاعات ضروری خواسته شده به شرح زیر است:

11- سقف بودجه ترجیحا 6، و درصورت ضرورت و اافزایش راندمان و کیفیت فاحش تا 7 میلیون تومان.

22- سیستم کامل + مانیتور (ترجیحا سامسونگ یا بهتر از آن، ال جی مفت هم باشه نه) + موس، کیبرد، کارت صدا و اسپیکر متناسب با هم.

3- درصورت عملی و اقتصادی بودن، استفاده از مادربردی که دو سوکت پردازنده داشته باشد جهت ارتقاء سیستم در آینده بدون اینکه مطابق معمول پردازنده، مادربرد، رم و ... رو هم مجبور به تعویض باشیم. مثلا نصب 2 پردازنده "موازی" i7-4790 به جای یک پردازنده i7-4930k یا ترکیبی دیگر.
** با توجه به مطالب تخصصی که در سایت شما مطالعه کرده ام و شما از آن بهره مند می باشید، آیا جهت تعیین قطعات جزئیات فنی برای انتخاب با کیفیت ترین قطعات بصورت منفرد در مقایسه با همان نوع قطعه و همچنین داشتن تناسب با سایر قطعات سیستم را لحاظ می کنید؟ به عنوان مثال عامل تاخیر زمانی در رم، یا shade, ROP ، فرکانس حافظه، نسل حافظه، غیراشتراکی بودن حافظه برای کارت گرافیک و غیره.

* سوال: اورکلاک کردن دائمی است یا موقت؟ به من گفته شده است درصورتی که پردازنده را اورکلاک کنم (حتی با فن مناسب) طول عمر آن کوتاه تر می گردد. اگر اینطور است، بهتر نیست هزینه های اضافی برای پردازنده های قابل اورکلاک را صرف سایر قطعات یا پردازنده بهتری نمود؟

** با توجه به عدم پشتیبانی کارت های گرافیک فعلی نرم بازار از DX12 ترجیح می دهم کارت گرافیک مناسب سیستم را اصولی تعیین ولی دست دوم (درصورت امکان) تهیه نمایم تا ببینیم در آینده چه خواهد شد.

* برای مونتاژ فیلم و گرافیک نیمه حرفه ای و جهت افزایش سرعت رندر، در کنار سایر عوامل نظیر حافظه و کارت گرافیک، استفاده از SSD برای افزایش سرعت خواندن و نوشتن موقت فایل های مورد پردازش و ذخیره فایل پردازش شده در هارد معمولی، موثر و اقتصادی می باشد؟ مثلا بجای SSD 128 GB از ُُِ 256 ۀإ استفاده
شود.

* درمورد قطعات:
- لطفا رم را از مارک GSkill تعیین فرمائید.
- درایورهای گران قیمت به نظرم کاربرد چندانی ندارند. استفاده از دو عدد رایتر Pioneer مناسب تر می باشد.
- خنک کننده ها لطفا از انواع بادی باشند.
- حداقل یک فن اضافی در کیس برای اطمینان از مناسب ماندن درجه حرارت در شرایط کار زیاد و هوای گرم.

33- درمورد کاربری سیستم سوال فرموده بودید:

* طبق معمول گیم (اگرچه 2 سالی است که کنار گذاشته ام)
* مونتاژ فیلم و گرافیک تا آخرین مرحله ضبط روی دی وی دی.
* وب گردی، دانلود نرم افزار و .... معمولا اجرای همزمان چند برنامه کاربردی و 2 یا 3 مرورگر که هر کدام 100 یا بیشتر اد آن بر رویشان نصب می باشد. (بیشترین حجم و ساعات کار سیستم همین مورد می باشد)
* مانیتور از نوعی که با کارت گرافیک نسل آینده همخوانی داشته باشد. حدود 1.5 میلیون برای مانیتوری که حداقل 7-8 سال کار کنه مناسب است؟

4- زمان روشن بودن سیستم بین 15 الی 20 ساعت در شبانه روز. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

5- سطح کاربری نیمه حرفه ای.

6- اگر اورکلاکینگ یکبار و دائمی باشد و با نصب فن پردازنده مناسب و یک فن اضافه در کیس، و با نوجه به ساعات کاری زیاد مشکلی ایجاد نشود بله. در غیداینصورت ریسک نمی کنم.

7- هارد وسترن دیجیتال 3 ترا بایت دارم. برای نصب سیستم عامل و اگر مناسب تشخیص دهید انجام عملیات گرافیکی بر روی آن به یک SSD 128 GB یا SSD 256 GB نیاز دارم.

* یک نکته و دو سوال:
- برد کارت گرافیک و مادربرد ترجیحا Asus باشد مگر اینکه موردی را مناسب تر تشخیص تشخیص دهید.
- در تعیین قدرت پاور بهتر نیست ضریب اطمینان حدود 20% اضافه درنظر گرفته شود؟ شاید در آینده قطعاتی به سیستم اضافه شود؟
- آیا آنطور که شنیده ام مانیتورهای LED را می توان به طریقی (با افزدون سخت افزار یا نرم افزار) تبدیل به لمسی نمود؟ اگر امکان داشته باشد از نظر فنی و مالی ارزش دارد؟

مفصل توضیح دادم. امیدوارم خسته تان نکرده باشم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق و موید باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید