سلام دوستان . من امروز عضو سایت شدم و خوشحالم که این همه حرفه دور هم جمع هستند .
من می خوام یه سیستم برای رندر تا سقف 5 میلیون (بدون مانیتور ) بگیرم . میشه یه لیست مناسب معرفی کنید ؟
ممنون از همه
سلام دوستان . من امروز عضو سایت شدم و خوشحالم که این همه حرفه دور هم جمع هستند .
من می خوام یه سیستم برای رندر تا سقف 5 میلیون (بدون مانیتور ) بگیرم . میشه یه لیست مناسب معرفی کنید ؟
ممنون از همه
|
سلام - خوش آمدید به انجمن شهر سخت افزار
- موتورهای رندری که باهاشون کار می کنید رو بفرمایید...
- همچنین چند مورد از نرم افزارهای مورد استفاده تون.
اگر کارتون در سطح حرفه ای باشه، بودجه تون کمه! اما برای کاربری نیمه حرفه ای، این بودجه منطقی هست.
*MoJtAbA* (05-02-14), abbasghamary (05-02-14)
سلام ، ممنون از خوش آمدگوییتون.
راستش بیشتر با Vray و Mental Ray
نرم افزار های مورد استفاده هم از قبیل Twinmotion , Lumion , sketchup, 3DsMax ,Revit Architectureهست .
بله من خیلی حرفه ای نیستم و یه جورایی تو دنیای 3D و Render تازه وارد هستم ولی میخوام یه سیستم تهیه کنم که تا چند سال پاسخگوی کارام باشه. و البته کیسم این قابلیت رو داشته باشه که بعدا بتونم ارتقا بدم . مثلا اگه یه سال دیگه خواستم یه هزینه برای کیسم کنم بتونم بعضی از قسمتاشو قوی تر کنم.
ممنون از راهنماییتون
Hessam II (05-02-14)
خب. مواردی که فرمودید، نیازی به کارت گرافیک ندارن. چراکه رندر شما، رندر مبتنی بر پردازنده اس (CPU Based). لذا بیشترین فشار پردازشی، بر روی CPU و دمای آن خواهد بود که می بایست مهار شود.
با در نظر گرفتن این شرایط، سیستم زیر رو به شما توصیه می کنم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام حسام جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي سيستم بدون گرافيك براي كاراي گرافيكي مناسب نيست
درسته موتور رندر ويري موقع رندر از CPU استفاده ميكنه ولي اين دليلي نميشه كه سيستم گرافيك نداشته باشه
حتما تو ليستتون گرافيك قرار بدين چون موقع كار با تري دي مكس حداقل در ويوپرت به مشكل ميخورن
ببخشید اگه سوالای مبتدی می پرسم ولی یعنی چی که نیاز به کارت گرافیک نداره ؟ یعنی کلا کارت گرافیک نخرم ؟ من شنیده بودم که گرافیک خیلی مهمه برای سیستم های رندرگیری ؟
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟ بازم ممنون
|
خواهش می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iman2021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید همنطور که گفتم، کاربری رندرینگ شما، مبتنی بر پردازنده اس. آنچنان نیازی به کارت گرافیک نخواهد بود.
ضمن اینکه یک پردازشگر گرافیکی مجتمع درون پردازنده ی معرفی شده، وجود داره که برای کار شما کفایت می کنه اگر اهل گیم نباشید.
کارت گرافیک رو در صورت لزوم، می تونید در آینده اضافه کنید.
در لیست پیشنهادی هم می تونم کارتی برای شما اضافه کنم، اما با توجه به بودجه ی محدود شما، شرایط کلی سیستم از حالت ایده آل کاملاً خارج خواهد شد.
با این وجود، با افزایش 900,000 تومانی بودجه تون، می تونید یه کارت گرافیک خیلی خوب و آینده نگرانه برای کارتون خریداری کنید.
*MoJtAbA* (05-02-14), 7970 (11-02-14), abbasghamary (06-02-14)
کارت گرافیک رو بعداً اضافه می کنن.
سیستم های معرفی شده به کاربران که دارای کارت گرافیک نیستن (به جز موارد اداری)، دلیل بر این نیست که تا آخرین روز عمر استفاده شون بدون کارت گرافیک باشن.
به طور حتم در آینده کارت گرافیک اضافه خواهند کرد.
سیستم فوق می بایست در صورت خرید کارت، دستخوش تغییرات زیادی بشه (صرف اینکه در ویوپرت به مشکل زیادی بر نخورن) که اصلاً منطقی نیست.
بین خوب و خوب تر، قطعاً خوب تر در اولویت خواهد بود.
و ضمناً اگر مورد تایید شما نیست، می تونید سیستم جداگانه از منظر و دیدگاه خودتون معرفی کنید با کارت گرافیک! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چندتا نكته
اولا براي نرم افزار Lumion به گرافيك نسبتا خوب نياز هست
دوما سيستم براي مكس بدون گرافيك قابل قبول نيس
سوما سيستم پيشنهادي من
CPU Intel® Core i7-4770K Haswell Processor....................................980T
MB: ASUS Z87-A LGA1150 Z87 MB................................................ 530 T
VGA: GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5...........................1300 T
HARD: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD..................180 T
RAM: Patriot Viper3 Red Venom 16GB 8GBx2 2400...........................690 T
CASE: Green X7 Cougar Ver.2.0 Chases...........................................3 60 T
ODD:Asus ASUS 24X DVD-RW Internal Drive .....................................60 T
PSU: Green GP750B-OC .................................................. .............415 T
CPU COOLER:Noctua NH-U12P-SE2............................................... . 210 T
SSD:Crosair Force 128GB............................................. ..................400 T
ALL: 5125
فقط 125 تومن از بودجتون بيشتر شده ولي ميتونين بهترين كارايي در نرم افزارهايي كه گفتين داشته باشين بدون هيچ مشكلي
*MoJtAbA* (11-02-14), abbasghamary (11-02-14), iman2021 (12-02-14), Labyrinth (11-02-14), Mahdi8063 (13-02-14), Reza Eshraghi (11-02-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks