مشکل اینجاست که من شهرستان هستم و تهران نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
مشکل اینجاست که من شهرستان هستم و تهران نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
REV مادربردتون را از برد نگاه کنید و به من اعلام کنید . این برد پردازنده تا 95 وات را ساپورت میکنه . این B97 هم 4 هسته ای 95 وات هست . بعید میدونم مشکلی باشه .این که از تمام قدرتشو استفاده نکنه هم خیر مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط REV رو بهم بگید .
filtrmiltr (07-11-16)
کاربر شهرسختافزار
من که اصطلاحات فنی رو سر در نمی آرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الانم منظورتونو نفهمیدم
ولی از قطعات عکس می گیرم می زارم همینجا تا ببینیدشون
روی برد نوشته REV و یک عدد نوشته اون را برام بخونی کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (07-11-16)
کاربر شهرسختافزار
باشه امشب می رم منزل پدر و می بینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks