خوب قبلا مشاوره گرفتید بهتون هم پاسخ داده شده . تو همون تاپیک باید سوالتون را میپرسیدید
کاربر شهرسختافزار
درود بر همه
همینجور که می بیند تصاویر حاوی مشخصات سیستم رو در پایین آوردم .می خوام سیستم رو ارتقا بدم .مورد استفاده سیستم کارهای روزمره و عادی و خانگی است.
هدف اول از ارتقا سیستم اول از همه دیدن فیلم های اچ دی بدون لگ و کندی است و بعد اگه بشه نصب ویندوز 64 بیت مخصوصا ویندوز 10
سوال اولم اینه آیا سیستم امکان ارتقای رم داره ؟ تا چه ظرفیتی ؟ ddr2 ? ddr3 ? ddr4?
سوال دومم اینه که اگه یه هارد ssd به همین سیستم اضافه کنیم و رم رو هم ارتقا بدیم . آیا می شه فیلم های اچ دی رو بدون لگ دید ؟ آیا امکان نصب ویندوز 64 وجود داره ؟ آیا امکان نصب ویندوز 10 (64 یا 32 ) وجود داره ؟
سوال سوم. من قبلا برای ارتقا سیستم دیگری در همین انجمن مشاوره گرفتم نهایتا پیشنهادشده بود:
Intel corei3 6100
Gigabyte GA-H110M-S2PT
GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15
آیا این قطعات برای رسیدن به منظور بنده کافی هستن ؟
در ضمن پاور فعلی سیستم گرین 330watt مدل GP 330A-HE است
در راهنمایی ها و یشنهادات اگه نیاز به ارتقای پاور هم بود لطفا گوشزد بفرمایید.
با تشکر و ارادت
1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG6.JPG
|
|
filtrmiltr (05-11-16), gigabyte2017 (07-02-17)
کاربر شهرسختافزار
این سیستم با اون سیستم از نظر سخت افزاری متفاوتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تصاویر CPU _z رو هم ببینید معلومه که این دو تا سیستم با هم فرق می کنن
......
با این حال اگه فک می کنید با اینکه دو تا سیستم با هم کاملا متفاوت هستن ولی چون استارتر تایپیک یکی هست باید دو تا تایپیک یکی باشه من سوالمو اونجا می پرسم
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
gigabyte2017 (07-02-17)
خوب نتیجه سیستم قبلی چی شد تهیه کردید ؟ به هر حال مشاوره باید یک خروجی داشته باشه . چیزی که جدیدا مشاهده میکنم کاربران یا چند جا مشاوره میگیرند یا حتی اگر یک جا هم مشاوره میگیرند . خبری از اعلام نتیجه تاپیک نیست . عرض من این هست که نتیجه مشاوره تاپیک قبلی به کجا رسید .
filtrmiltr (05-11-16), gigabyte2017 (07-02-17), Iverson (19-11-16)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اول از همه باید از جنابعالی تشکر کنم که همیشه زحمت می کشید وقت می زارید و بالای سر انجمن هستید و کمک می رسانیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا یکی از دلایل کمک خواستن های من در این انجمن شخص شمایید
والا من قبلا دو تا سیستم با کمک بچه های لیون برای کار بری های دیگه جمعشون کردم و حتی با کمک بچه ها برای اولین بار دست به اسمبلشون زدم .(تایپیک هاش هم با همین اسم کاربری موجوده)
دومین مطلب هم اینکه من در انتخاب وسایل وخریدهام قبل از خرید حتما از دوستان اهل فن مشاوره می گیرم بعد از جمع بندی کامل مشاوره ها در فرصت مناسب اقدام به خرید می کنم
سیستم قبلی که مشاوره گرفتم یکی از 4سیستم محل کارم بوده (دو تاش رو که گفتم چجوری جمع شده ، یکیش هم لپ تاپه )سیستم به علت قدیمی بودن از رده خارجه و حتما باید سروسامان بگیره
الان من برای قطعات سیستم به قطعیت کامل رسیدم برای خرید اینتر نتی هم شما راهنمایی کردید(در خصوصی) بنابراین همه تصمیمات گرفته شده .در اولین فرصت که هزینه اش آماده بشه خریداری خواهد شد.
ولی این سیستم که مشاوره گرفتم برای خونه پدرم هست
ایشون پریشب امر کردند که سیستم بچه ها قدیمی شده و ارتقا بدهید
منم از بچه ها پرسیدم مشکل چیه ؟گفتن هم خیلی کنده و هم دیدن فیلم های اچ دی باهاش قدری مشکله
منم اولین جا اومدم شهر سخت افزار و دست به دامن شما دوستان شدم .
حالا اگر احیانا دوستان و مدیران و قدیمی های انجمن چنین تصوری دارند که ما وقت اضافی داریم و می آیم انجمن و مشاوره های بی هدف و الکی و از روی وقت گزراندن می گیریم و اینگونه هم وقت دوستان رو می گیریم و هم سرورهای انجمن رو اشغال می کنیم
من از همه عزیزان از این بابت عذرخواهی می کنم و پوزش می طلبم
مدیر محترم هم کاملا مختارندکه پستهای اضافی و تایپیک را ببندن و بعد پاکش کنن
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
قرار برا پاک کردن پستی نیست . روی سخن من هم فقط با شما نیست . با تمام کاربرانی که مشاوره میگیرند . ولی در 90 درصد موارد هیچ فیدبکی از این مشاوره اعلام نمیکنند .
برای این سیستم هم توصیه اولم خرید پردازنده هست
خرید 2 گیگ رم هست .
یک ssd هم میتونید تهیه کنید .
filtrmiltr (05-11-16), gigabyte2017 (07-02-17), Nima061 (05-11-16)
|
|
اگر بتونی پردازنده اتلون x4 630 تهیه کنید . به راحتی پاسخگو نیازهای شماست .
رم هم میتونی دو تا ماجول رم 2 گیگ دیگه اضافه کنید میشه 6 گیگ که برای ویندوز 10 کاملا مناسب هست
برای نصب سیستم عامل هم میتونی سامسونگ 750 evo استفاده کنید .
کاربر شهرسختافزار
من یه اس اس دی سامسونگ 256 خونه دارم برای همین فکرکردم اگه بشه سیستم رو با اضافه کردن رم راه انداخت . شاید . شاید بیخیال ارتقا اساسی بشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگه قرار باشه پردازنده هم عوض بشه ترجیح می دم ارتقا بهتر و اساسی تری صورت بگیره.
چون قیمت پردازنده حدود 200 ، رم هم حتما 100 ، 150 در می آد سر جمع می شه 300 ،350 هزینه بر می داره درحالی که با هزینه 400 ، 500 هزار تومن بیشتر می شه احتمالا یک کار اساسی تر کرد.
فقط مساله اینه که اگر تغییر cpu , مادر برد و رم نیاز به تغییر پاور نباشه
کاربر شهرسختافزار
قیمت پردازنده رو زده 193 یعنی قیمتش بالاست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم دو گیگش 30 تومن یا 4 گیگش 30 تومن ؟
خب الان با قیمت هایی که شما می فرمایید زیر 150 -200 در می آد . بنابراین می صرفه
اگه پیدا بشن با این قیمت ها باید با پدر یه مشورتی بکنم
از دوستان رم و این پردازنده رو کسی سراغ نداره ؟ اگه سراغ دراید پیام بدید لطفا
gigabyte2017 (07-02-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks