دوست عزیز اول از همه باید از جنابعالی تشکر کنم که همیشه زحمت می کشید وقت می زارید و بالای سر انجمن هستید و کمک می رسانیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا یکی از دلایل کمک خواستن های من در این انجمن شخص شمایید
والا من قبلا دو تا سیستم با کمک بچه های لیون برای کار بری های دیگه جمعشون کردم و حتی با کمک بچه ها برای اولین بار دست به اسمبلشون زدم .(تایپیک هاش هم با همین اسم کاربری موجوده)
دومین مطلب هم اینکه من در انتخاب وسایل وخریدهام قبل از خرید حتما از دوستان اهل فن مشاوره می گیرم بعد از جمع بندی کامل مشاوره ها در فرصت مناسب اقدام به خرید می کنم
سیستم قبلی که مشاوره گرفتم یکی از 4سیستم محل کارم بوده (دو تاش رو که گفتم چجوری جمع شده ، یکیش هم لپ تاپه )سیستم به علت قدیمی بودن از رده خارجه و حتما باید سروسامان بگیره
الان من برای قطعات سیستم به قطعیت کامل رسیدم برای خرید اینتر نتی هم شما راهنمایی کردید(در خصوصی) بنابراین همه تصمیمات گرفته شده .در اولین فرصت که هزینه اش آماده بشه خریداری خواهد شد.
ولی این سیستم که مشاوره گرفتم برای خونه پدرم هست
ایشون پریشب امر کردند که سیستم بچه ها قدیمی شده و ارتقا بدهید
منم از بچه ها پرسیدم مشکل چیه ؟گفتن هم خیلی کنده و هم دیدن فیلم های اچ دی باهاش قدری مشکله
منم اولین جا اومدم شهر سخت افزار و دست به دامن شما دوستان شدم .
حالا اگر احیانا دوستان و مدیران و قدیمی های انجمن چنین تصوری دارند که ما وقت اضافی داریم و می آیم انجمن و مشاوره های بی هدف و الکی و از روی وقت گزراندن می گیریم و اینگونه هم وقت دوستان رو می گیریم و هم سرورهای انجمن رو اشغال می کنیم
من از همه عزیزان از این بابت عذرخواهی می کنم و پوزش می طلبم
مدیر محترم هم کاملا مختارندکه پستهای اضافی و تایپیک را ببندن و بعد پاکش کنن
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk

Bookmarks