M3RS4D 50062 (19-11-15)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمات دوستان
من یک سیستم دارم با مشخصات زیر که قدیمیه، میخواستم سیستم ارتقاء بدم طوری که بازی FIFA روش نصب بشه و بتونم حداقل در سطح متوسط بازی کنم و همچنین تا یه مدتی خیالم راحت باشه البته اگه میشه.
مشخصات سیستم:
1- مادربرد: ایسوس مدل P5G41T-M LE
2- سی پی یو: اینتل مدل PENTIUM (R) Dual Core E5700 3.00 GHZ
3- رم: Kingmax Semiconductor 2GB 1333 DDR3 SDRAM
4- گرافیک: آنبرد مادربرد
با تشکر از دوستان
M3RS4D 50062 (19-11-15)
|
|
سلام سقف بودجه رو مشخص کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsanss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsanss (19-11-15)
کاربر شهرسختافزار
حداکثر تا 2.200 تومان
cpu corei5 4460
main gigabyte p85-gaming 3
ram GSkill Ripjaws X 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
vga Gigabyte GTX 950 OC Xtreme Gaming WF 2X 2GB
hdd 1tb wd blue
case green x eagle
power cooler master thunder 500w
کاربر شهرسختافزار
دوست گرامی چند تا سوال دارم :
1- میخوام فقط سی پی یو و رم و گرافیک رو عوض کنم طوری که روی همین مادربرد فعلی قابل نصب باشد.
2- میتونید قیمت تک تک قطعات پیشنهادی رو بگویید.
مادربرد قابل ارتقا نیست . باید مادربرد هم تعویض بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsanss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت ها
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 26 آبان
- - - Updated - - -
مادربرد قابل ارتقا نیست . باید مادربرد هم تعویض بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsanss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت ها
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/pr...are-price-list
|
|
پردازنده q8xx حدود 120 و پردازنده q9xx حدود 200 تومن بصورت دست دوم در بازار پیدا میشوند که قدرت خوبی برای اجرای بازیها دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsanss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای رم هم میتونید از 2 عدد رم 4 گیگابایتی استفاده کنید که تقریبا برای اکثر بازیها کفایت میکند ( حدود 160 تومن 8 گیگ رم 1333 قیمت دارد )
ولی اسلات گرافیک کارت شما ورژن 1.1 است که از گرافیک کارتهای بروز و جدید نمیتوانید بر روی آن استفاده بفرمائید
یک گرافیک pcie2 مثل 5770 حدود 150 تا 200 تومن قیمت دارد که برای بازی فیفا در رزولیشن و تنظیمات متوسط بد نیست
اگر تصمیم به هزینه بیشتر داشتید همانگونه که امید جان فرمودند باید مادربرد را تعویض بفرمائید
AMD>INTEL (18-11-15), ehsanss (18-11-15), M3RS4D 50062 (19-11-15), salpc (19-11-15)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از دوستان
دوست گرامی nima_hl اگر همون طور که گفتم نخوام مادربرد رو تعویض کنم به این ترتیبی که گفتید میشه ارتقاء داد. خوب حالا چطوری دست دوم گیرم بیارم آخه نه جایی سراغ دارم و آشنایی با قطعات دارم. و اینکه در مورد کارت گرافیک اگه میشه یه توضیح بدید؟
آخرین ویرایش توسط ehsanss در تاریخ 18-11-15 انجام شده است
سلام ... خوب دوست عزیز شما با 2.200 میتونید سیستم خیلی بهتر و بروز تری بخرین ... مثل سیستم پیشنهادی آقا امید ...
ک بعدنم برا ارتقا مثل الان محدود نشین ...cpu corei5 4460
main gigabyte p85-gaming 3
ram GSkill Ripjaws X 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
vga Gigabyte GTX 950 OC Xtreme Gaming WF 2X 2GB
hdd 1tb wd blue
case green x eagle
power cooler master thunder 500w
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از تمام دوستان
همین کار رو میکنم. یه سوال دیگه هم دارم. آیا سیستم پیشنهادی دوست عزیزمون آقا امید توانایی کارهای مدلتی مدیا و رندرینگ البته به صورت نیمه حرفه ای داره خیر؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks