:1. (38):پس لابد عصبانی شدی.
اخه لحنت به حالت دعواست:give_rose:
اگه directx11 رو دانلود کنی درست میشه؟
shader model ها اگه بالا بره چی ؟ الان برای 4870x2 برابر 4.1 هست.
Printable View
:1. (38):پس لابد عصبانی شدی.
اخه لحنت به حالت دعواست:give_rose:
اگه directx11 رو دانلود کنی درست میشه؟
shader model ها اگه بالا بره چی ؟ الان برای 4870x2 برابر 4.1 هست.
نه بابا عصبانی هم نشدم :1. (27):نقل قول:
واقعا لحن صحبت من مگر کجاش نشون میده که اینطوره میتونی بگی ؟ :1. (38):
DX11 که الان نیومده و باید ساپرت سخت افزاری داشته باشه !!
Shader هم که با DX در ازتباط هست وقتی 10 آمد 4 Shader هم اومد پس 11 که بیاد باید مثل قبل 5 Shader هم بیاد !!! Shader یعنی سایه زن ! سایه زنی در بازی پیشرفته تر میشه .
ولی در کل بازم ارزش نداره بخوای صبر کنی تا اون گرافیک ها بیاد و از اونا بگیری چون الان 10 خیلی گرافیک خوبی داره و جزئیات خوبی دیگه مگر میخوای چه کار کنی که باید 11 باشه !
:party:ههههههوووووووووووووو ....... ها
با با اون و َرو که ترکوندی.:1. (27):
من خیال کردم .داری منو مینداز ی بیرون و میگی برو از همونا بپرس.
البته اونا هم یه جوابی دادن که به نظر منطقی میاد.
من باشما موافق ترم.
:merci:
اوه اوه .الان جنگ هسته ای میشه.:hmm2:
به نظر من که با این مبلغ چشم پوشی از core i7 اشتباهه !!!!! x58 قابلیتهای بالایی داره ..... نمونه اش ساپورت همزمان sli و کراس فایره !!!! شما با این قابلیت در صورت دلزدگی از یکی بدون تعویض مادربورد می تونید از اون یکی بهره ببرید ....... و البته موارد دیگه !!!!
مرتضی جان هر چقدر قابلیت که داشته باشه نسبت به هزینه ای که میکنیم ارزش نداره ( حداقل الان ) + اینکه الان گرافیک های ATi خیلی بهترند از Nvidia چه در عمل چه در قیمت و با اون مادربرد میتونه کراس فایر کنه + سری 4900 و 5000 هم تو راه هست و هیچ گونه ناراحتی ای نداره که مجبور بشه از VGA های گران Nvidia استفاده کنه !نقل قول:
و کلا دو کارته بودن اصلا فایده نداره چون اگر بازی ساپرت نکنه افزایش کارایی نداری + وقتی کاری انجام میدی که با گرافیک کاری نداره مثل فیلم و اینترنت و ... یک عدد از کارت ها بیخود کار میکنه و مصرف برق اضافی داره و اصطلاک خودش + پاور رو داره !!!
overclocker جان به نظر من برای یک کاربر معمولی (مثل خودم) این مادربرد با p5q pro هیچ فرقی نمیکنه! قبول داری؟ بخاطر قیمتش میگم ها:whistle:نقل قول:
به نظر من این دوستمون معمولی نیست وگر نه اینقدر تو سایت های ایرانی و خارجی گشت و گزار نمیکرد برای تخقیق !نقل قول:
پس اگر بدونه که نیاز به اورکلاک یا از این قبیل داره 100 % میتونه اطلاعاتش رو ارتقا بده و بیاد حرفه ای بشه مثل همه !
و این مادربرد واسه گیم بهینه سازی شده و از همه لحاظ عالیه .
اگر هم بخواد یه چیزی بگیره که خوب باشه ولی ارزون تر میتونه به جاش P5Q Deluxe بگیره .
این مطلب شامل 4870x2 هم میشه ؟
سری 4900 و 5000 چیه؟
متشکرم.
کدوم مطلب ؟ :1. (26):نقل قول:
4970x2 و 4970 و 4950 و ... سری 4900 و 5000 هم 5870x2 و 5870 و 5850 و.... .
ایا 4870x2 هم مثل دو تا کارت جدا محسوب میشه؟
خوب .اون ورو که نابود کردی و من رو تقریبا قانع .
البته هنوز جواب اون ور در مورد اختتامیه ی تو نیومده.
حالا این سیستم رو یکم ارتقا بده (با توجه به صحبت هامون و بودجه 1.700.000 تا 1.650.000 بدون کیس و مدم و dvd)
Main : Asus Maximum II Formula
CPU : Q9400
RAM : DDR2 800 4-4-4-12 8GB Cricial 4x2GB
VGA : 4870x2 Sapphire
Power : Green 785 or OCZ 700w or Silverstone DA750
تا برم بخرم.تا عید که صبر نکنم .ها؟
راستی شما مغازه داری؟
دستت درد نکنه.:love::give_rose: