معلومه اینترنت رو زیرو رو کردی ها ؟:wink:نقل قول:
هنوز میخوای همون قطعات رو بگیری؟
Printable View
معلومه اینترنت رو زیرو رو کردی ها ؟:wink:نقل قول:
هنوز میخوای همون قطعات رو بگیری؟
نظر من اینه:
رو قسمت پاور سیستمت حساس باش و براش اهمیت قائل شو چون بنظر من اساسی ترین قسمت سیستم هست!!!
واسه همین با اینکه می دونم ممکنه خیلیا از من انتقاد کنند ولی بهت پیشنهاد می کنم که اصلا به طرف پاور ایرانی گرین نری! و با کمی هزینه بیشتر سعی کن پاورهای خارجی مثل سیلوراستون انتخاب کنی تا خیالت از بابت ادا دراوردن و یا مسائل بعدی راحت بشه و حداقل برای این سیستم 850 به بالا و با قابلیت EPS رو انتخاب کن. زیاد هم به تبلیغات توجه نکن.
رم DDR3 صد در صد انتخاب کن و تا می تونی بیشتر 4 تا 8 گیگ!
و یه پیشنهاد CORE i7 رو بی خیال شو برای اینکه هنوز خیلی مونده اون سی پی یوهای جدید مزیت ها و قابلیتهای واقعشون رو نشون بدن!!!
Core 2 Quad خیلی عمر خواهد کرد حداقل تو ایران شک نکنید!!!!!!
زیر و رو که کردم:1. (38):
ولی این قطعات رو یه هفته پیش از بازار پرسیدم.
اگه کسی اطلا عات یا سیستم پشنهاد کنه که متقاعدم کنه حتما ازش ممنون میشم.
من اشکالات و برتری ها رو میخام بفهمم.میدونی که یک بار این همه پول رو میریزی دور.:1. (5):
سيستمي كه خودتون نوشتين بد نيست.
فقط به نظرم مينبورد رو P5Q Delux ببندي 100 تومن كمتر دادين با كارايي تقريبا مساوي.
رم رو CORSSAIR انتخاب كنيد.كارت گرافيك 4870X2 الان قيمتش حدود 630 هست نه 690.پاور AcBel هم پاور خوبيه.
پاور مورد نظر رو باید با هم رده ی خودش مقایسه کرد مثلا اگر پاور Silverstone DA750 رو بفروشند 150 یا حتی 140 و گرین 785 یا 885 رو 160 هیچ وقت DA750 رو انتخاب نمیکنم ! و یا اگر 580 بخوام بگیرم بیشتر سای ام بر اینه که OCZ 600 بگیرم یا DA650نقل قول:
در ضمن چرا 100% رم رو DDR3 انتخاب کنه ؟
دوست من شما چه چیزی رو دقیقا میخواهید بدونید ؟نقل قول:
:1. (26):
خوب عزیزان . پس از این همه تحقیق به این نتیجه رسیدم که در حال حاضر باید مادر برد p6t deluxe رو بخرم که از جدید ترین سری هست و همراه corei7 فروخته میشه.که تا مدت ها قدیمی نشه و بشه ارتقا داد.
در مورد cpu باید Q9550 که مدتی یه که از اومدنش گذشته و قیمتش داره به اعتدال میرسه.و تفاوت خیلی زیادی با
corei7 920 نداره.(نسبت به قیمتش){اگر مخالفین بگین}
رم رو حتما باید ddr3 خرید. هر چند کم باشد مثلا 2 گیگ.تا به سرنوشت رم ddr1 دچار نشویم (همه بازی ها ddr3 ساپورت شوند).بیشتری ها میگن patriot یا CORSSAIR بخر.(بازم نظر بدین)
کارت گرافیک هم با توجه به ارزون تر شدن 4870 x2 که 630 تومن شده یا همینو بخرم یا اگر چیز بهتری در نظر دارید با قیمت بگین.
حالا یه power و case و فن خوب و ارزون بگین تا دیگه جمع بندی کنیم.
:merci:دستتون درد نکنه .
(راستی چرا مدیران کارکشته سایت به من کمک نمی کنند)
pt6 deluxe 500t
q9550 200t
4870x2 600t
ram .....
و...
قیمت دقیق اگر دارین بگین.:1. (40):
شما اول باید تکلیف خودت رو معلوم کنی که برای CPU سوکت core i7 میخوای یا LGA775
میدونی که این دو سری از cpuها مادربرد های مخصوص به خودشون رو دارن ؟
یعنی اگر Q9550 خریدی نمیتونی بزاریش روی p6t deluxe .
احتمالا" رم هم همینطوره.
غیر از corei7 چیز دیگری هم روی p6t deluxe میخوره.
اخر سیستم core بخرم یا چیز دیگه.(با دلیل)
بودجه ام 1.850.000
جون مادرتون زود تر همه یه چیزی بگن چون دیگه دارم میرم بخرم.
دوست عزیز شما 500 هزار تومان میخواهید پول واسه مادربرد هزینه کنید که چی بشه ؟ و CPU هم گفتم که تفاوت چندانی تو گیم نداره اصل گرافیک هست ! و رم های DDR2 هم ساپرت گیمینگ دارند تا 10 سال دیگه اگر نیاز به CPU قوی تر تا اون موقعه نباشه چون DDR3 2000MHz با DDR2 1200 تو سوکت LGA 775 هیچ فرقی ندارند .
و ساپرت گیمینگ اصلا ربطی به رم نداره مگر گرافیک هست که DX11 ساپرت نکنه که بگی ساپرت گیمش ..... .
خلاصه خود دانی اگر Core i7 ببندی نسبت کارایی به قیمت خیلی زیاد ضرر میکنی :whistle:
پس شما میگید که کارت گرافیک رو عالی بگیرم و رم ddr2 و cpu (..?..)و مادر برد ها یی مثل formula 2 و (...؟....) با قیمت حدود (...؟....).
امروز رفتم بازار پایتخت رو هم دیدم .همش دو سه تا مغازه ی قطعه فروشی داشت .همه لپ تاپ فروشی بود.
بی خیال شدم .شاید قبل عید سیستمو جمع کنم.(به نظر شما از نظر قیمتی چطوره)
حالا فردا میرم بازار رضا یه سری قیمت جمع کنم .
شما هم هر چی قیمت میخواهد اسمش رو بگین تا قیمت بگیرم .