با با چرا ناراحت شدی .اصلا نخواستیم.
لطفا کمک کن هنوز سوال دارم.
وقتی می گویید سال دیگه کارت گرافیک directx 11 میاد یعنی بازی ها دیگه با کارت گرافیک direct x 10 به سختی میتونه جواب بده؟
با با چرا ناراحت شدی .اصلا نخواستیم.
لطفا کمک کن هنوز سوال دارم.
وقتی می گویید سال دیگه کارت گرافیک directx 11 میاد یعنی بازی ها دیگه با کارت گرافیک direct x 10 به سختی میتونه جواب بده؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من از کجا اطمینان داری که من ناراحت شدم ؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصلا کی گفته که من ناراحت شدم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MmahdiB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نخیر اصلا اینطور نیست ! خاصیت DX11 بر اینه که گیم ها به گفته ی مایکروسافت راحت تر نوشته میشند و راحت تر رندر و جزئیات و گرافیک بالاتر هم دارند . ولی گرافیکی که DX10 ساپرت باشه این خواص رو ساپرت نمیکنه ولی گیم هارو مثل الان بدون هیچ مشکلی و با ساپرت کامل اجرا میکنه فقط بدون اون خواص ها ( مثل گرافیک های DX9 حالا )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پس لابد عصبانی شدی.
اخه لحنت به حالت دعواستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه directx11 رو دانلود کنی درست میشه؟
shader model ها اگه بالا بره چی ؟ الان برای 4870x2 برابر 4.1 هست.
کاربر شهرسختافزار
نه بابا عصبانی هم نشدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MmahdiB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا لحن صحبت من مگر کجاش نشون میده که اینطوره میتونی بگی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX11 که الان نیومده و باید ساپرت سخت افزاری داشته باشه !!
Shader هم که با DX در ازتباط هست وقتی 10 آمد 4 Shader هم اومد پس 11 که بیاد باید مثل قبل 5 Shader هم بیاد !!! Shader یعنی سایه زن ! سایه زنی در بازی پیشرفته تر میشه .
ولی در کل بازم ارزش نداره بخوای صبر کنی تا اون گرافیک ها بیاد و از اونا بگیری چون الان 10 خیلی گرافیک خوبی داره و جزئیات خوبی دیگه مگر میخوای چه کار کنی که باید 11 باشه !
MmahdiB (02-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ههههههوووووووووووووو ....... ها
با با اون و َرو که ترکوندی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خیال کردم .داری منو مینداز ی بیرون و میگی برو از همونا بپرس.
البته اونا هم یه جوابی دادن که به نظر منطقی میاد.
من باشما موافق ترم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوه اوه .الان جنگ هسته ای میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MmahdiB در تاریخ 02-02-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks