داداش همه اش اشتباه هست اگه دوستان بپرسی
صبر کن بزار سیستم Corei7 بخر برو حالش رو ببر یعنی نسل جدید بگیر
دیگه LGA پرپر به فکر یک سیستم Corei7 هست باش
شما که داری پول خوبی داری برای خرید سیستم میدی یک Core i7 بخر
موفق باشید
لطفا سیستم پیشنهاد کنید.
برای 3dsmax و بازی برای 3 سال.
به نظرتون این چه اشکالی داره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایا نظری درباره این سیستم دارید؟
مثلا مشکل یا ناسازگاری.
مشخصات فني :340,000 تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu
• شماره پردازنده : Q9550
• تعداد هسته (Core) : 4
• نوع پردازنده : Intel Core 2 Quad
مشخصات فني:298,000 تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادر
asus p5q3 deluxe
مشخصات فني:180,000تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم
اسمش چیه؟
• ddr3
•4gig
مشخصات فني:690,000تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک
ATI 4870X2
مشخصات فني:198,000تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
power
800 acbel
آخرین ویرایش توسط MmahdiB در تاریخ 03-03-09 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
داداش همه اش اشتباه هست اگه دوستان بپرسی
صبر کن بزار سیستم Corei7 بخر برو حالش رو ببر یعنی نسل جدید بگیر
دیگه LGA پرپر به فکر یک سیستم Corei7 هست باش
شما که داری پول خوبی داری برای خرید سیستم میدی یک Core i7 بخر
موفق باشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لطفا همه ی دوستان راهنمایی کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من باید از گرافیک 4870x2 استفاده کنم . اگر کارت با همین مشخصات و قیمت مناسب تر هست بگویید.
سیستم مناسب هم لطفا بگویید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MmahdiB در تاریخ 30-01-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
میشه بگین Corei7 چند هسته ای هست ؟
تو بعضی از بحثها شنیدم که CPU/MB/Ram/VGA توی یک پک هستند ؟ یعنی نمیشه تک تک اینارو خرید ؟
چرا i7 نمیگیری؟
چرا باید از 4870x2 استفاده کنی؟!
برای اینکه درباره corei7 هیچ اطلاعاتی ندارم و به بازار وقت نکردم برم و چون سیستم
جدید تر از سیستم پیشنهادی من هست , لابد گرون تره و من حد اکثر پولم
1.800.000 هست و باید با این پول کاملا سیستم رو ببندم(فن ها و کیس و ....).
در مورد کارت گرافیک هم 4870x2 میخواهم ,چون میدونم ار اخرین
کارت geforce قوی تره .
در مورد سوال دوست عزیز , من پرسیدم , فقط
رم و مادر و cpu .
در مورد تکی فروختن اطلاعی ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
corei7 با مادر و رمش 945 تومن .
اگر در مورد گرافیک اطلاعاتی دارید بگین.
آخرین ویرایش توسط MmahdiB در تاریخ 30-01-09 انجام شده است
|
|
چون من خودم هم تازه دارم مکس یاد میگیرم خیلی کنجکاو شدم که این سی پی یو که شما انتخاب کردی چقدر سرعت داره و این چارت رو از سایت tomahardware کش رفتم شما هم ببین:
من خودم یک E2180 دارم که فعلا" زیادم هم هست انشاا.. اگه یک روز به مرحله ی رندر رسیدم اونوقت یک فکری واسش میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MmahdiB (30-01-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اگر می خواهی مادربرد 300 هزار تومانی بخری من به شما مادر بردهای بر پایه چیپ X48 رو پیشنهاد می کنم ضمنا در مورد رم به نظر من اگر 4 گیگابایت رم 800 DDR 2 با تایمینگ 4 بخری از 4 گیگابایت DDr 3 1333 با cl 9 بهتره تازه ارزونتر هم هست. همچنین برای خرید پردازند کمی صبر کن تا افت قیمت اینتل به ایران هم برسه و 9550 حدود 50 -70 هزار تومان ارزون بشه.
MmahdiB (30-01-09)
کاربر شهرسختافزار
به نظر من Core i7 با این قیمتی که تو ایران و جهان داره اصلا به صرفه نیست چون تفاوت کارایی چندانی نداره که ارزش داشته باشه به اون نسبت افزایش کارایی هزینه ای چند برابر یک مقدار افزایش کارایی بدهید .
یک CPU ای مثل Q9550 و مادربردی مثل Asus Maximum II Formula و رم DDR2 1200 و کارت گرافیک ای مثل GTX280 با برند Zotac که مقرون به صرفه در میاد و نسبت کارایی اش به قیمتش هم خیلی بیشتر از 4870x2 هست بهتر هست تا Core i7 و 4870x2 با اون قیمت های بالا و تفاوت چندان انتخاب کنید !
4870x2 خیلی ناجور نیست ولی کلا کارت گرافیک 2 هسته ای زیاد جالب نیست چون مصرفش برقش بالاست + داغ تر هست + اگر یک Game ای Multi VGA ساپرت نباشه شما کارایی ای مثل 4870 یا در بعضی از موارد حتی بد تر از 4870 میگیرید و اندازه ی خیلی بزگتر از تک هسته ای ها دارد و اگر اهل اورکلاک هم باشید با مشکل حرارت بیش از حد کارت مواجه میشوید و نیاز به پاور قوی تر ! اگر GTX280 هم ضعیف هست برای شما میتونی Asus GTX280 Top یا XFX GTX280 XXX انتخاب کنید که فرکانس کاری اشان تغییر کرده و کارایی آنها رو چند درصدی افزایش داده مثلا XFX ای که ذکر شد فرکانس هسته ی آن از 602 به 670 و مموری آن از 2200 به 2500 افزایش یافته است که پهنای باندی معادل 160 گیگ در ثانیه رو به ارمغان میاورد !!! .
اگر من بخوام سیستم با این بودجه ببندم چنین قطعاتی رو انتخاب میکنم و ما بقی پول رو هم پس انداز میکنم :
Mainboard : Asus Maximum II Formula
CPU : Q9550
Ram : 4GB DDR2 1200 Kingston Hyper X or Trancend AXE or DDR2 1066 Gskil HZ 4-4-4-5 !
VGA : XFX GTX280 XXX
Power : Green GP885 or GP785
HDD : Samsung F1 500GB
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (15-03-09), MmahdiB (30-01-09), S.Hatami (30-01-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه مقایسه ی جالب بین 4870 ها و gtx ها براتون گذاشتم , چون بزرگ بود
دیگه فقط link هست .جالبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
www.forum1.free-offline.com/showthread.php?t=28052
دیگه کسی سیستمی پیشنهاد نمیده؟
آخرین ویرایش توسط MmahdiB در تاریخ 31-01-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks