سلام کسی نیست دیگه جواب ما رو بده؟ (یک مشاوره دیگگه بده)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید دوستان ببینید مثلآ سی پی یو 5200 بدرد گیم می خوره ؟ از نظر کرایی با سری 7 چه قدر تفاوت داره؟ و در ضمن یک جیزی بگم سیستمی که اقا وریا پیشنهاد دادند سیستم خوبیها ولی میدونید چیه می دونم مین ساپروت می کنه این سی پی یو رو ولی با هم برابر نیستند (میدونید ناراحت از حرفام نشیدا ) من یک خورده وسواس خرید پیدا کردم !!!
آخرین ویرایش توسط rio در تاریخ 09-02-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام کسی نیست دیگه جواب ما رو بده؟ (یک مشاوره دیگگه بده)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
شما تفاوتی زیاد تنمی کنه براتون سری 7Xxx دارای 3 مگ کش هستند 5200 رو نمی دونم :دی کش در بازی بگی نگی مهمه ضمننا بعد از کمبود سری 8Xxx نبت رسیده به سری 7xxx پس وسوا رو بگذار کنار و تا قبل از اسفند بگیر چون اون مو قع شرکت ها دیگه جنس ندارن و قیمت ها رو انقدر می کشن بالا که حد و مرز نداره پش زود تر اقدام کن وسواس رو فراموش کن و زود انتخاب کن و الا میوفته واسه بعد از عید هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
rio (09-02-09)
یه بنچ برات گذاشتم با دقت نگاه کنی می بینی اختلاف زیادی ندارن و راحت با مینی که بهت پیشنهاد کردم تا 3600 با همون فن می تونی اور کنی .
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=66&p2=62
در صورتی که می تونی بیشتر هم هزینه کنی می تونی رمهای بهتری که برای آور بهتر جواب می دن انتخاب کنی.
موفق باشی.
rio (09-02-09)
کاربر شهرسختافزار
متشکر دوستان پس رفتیم یک 7400 بگیریم بای
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks