abolfazl253 (22-06-18), DOOM999 (10-06-18)
کاربر شهرسختافزار
به من ثابت شد هیچ چیزی در ایران ارزان نمی شود. به لطف مسئولین ، در طول این 40 سال بعد از انقلاب ، روز به روز ارزش پول ایران روند نزولی داره. وقتی که قیمت قطعات کامپیوتری گرون شد ، آقای خبات کریمی گفتند که فعلاً خرید نکنید و هجوم برای خرید کالای گران ، باعث گرانتر شدن آن کالا می شود ولی من با چشم خودم دیدم که مردم دارند خرید می کنند و منطقشون اینه که اگه الان نخری بعداً باید گرونتر بخری. البته با این رفتاری که از مردم دیدم چنین اتفاقی هم باید بیفته. وقتی میبینم که مردم کشورم اصلاً با هم هماهنگ نیستند ( مثل کمپین نخریدن پراید) ولی فروشندگان قطعات کامپیوتری خیلی سازمان یافته کالاهاشون رو قیمت گذاری می کنند ، صبر کردنم هیچ فایده ای ندارد. من صبر کردم و الان هم باید تاوان صبر کردنم رو با گرون تر خریدن بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد خرید کامپیوتری که از شما دوستان راهنمایی می خواستم :
من مانیتور ، کیبورد و موس رو تهیه کرده ام.
ترجیحاً کارت گرافیک از AMD باشد. (به خاطر قابلیت Free-Sync)
با توجه به اینکه کامپیوتر 13 سال پیشم ، ایسوس هست و من در این مدت هیچ ایرادی از محصولات این برند ندیدم (روزی به اشتباه خواهرم روی بایوس ، رمز گذاشت و من مادربورد رو در تشت آب شستم و رمز بایوس پاک شد و بایوس به تنظیمات کارخانه برگشت) به خاطر همین علاقه خاصی به محصولات این برند پیدا کردم ، فکر کنم نیازی نیست سراغ برند گیگابایت و MSI برم ولی اگر از برندهای دیگر هم باشد ایرادی ندارد.
پیشاپیش از دوستانی که من رو راهنمایی می کنند و سیستم پیشنهاد می دهند تشکر می کنم مخصوصاً آقای DOOM999 به خاطر پیشنهاد قبلی
آخرین ویرایش توسط infernali در تاریخ 10-06-18 انجام شده است
abolfazl253 (22-06-18), DOOM999 (10-06-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مادربرد رو تشت شستی شوینده هم داشت یا آب خالی بود؟ (چون شنیدم با وایتکس بهتر عمل میکنه . البته صحبت چراندن و آبگیری هم هست )باید فیلم میگرفتی میفرستادی برای ایسوس واسه تبلیغات . باور کن یه مادربرد وکارت گرافیک به عنوان هدیه بهت میدان .
در کل صبر کن ارزان میشه .البته باید صبرت طولانی باشه حدود 40 سال دیگه.
آخرین ویرایش توسط P-Ravesh در تاریخ 10-06-18 انجام شده است
infernali (10-06-18)
کاربر فعال انجمن سختافزار
این پیشنهاد خودمه به شما
MSI B350 TOMAHAWK :Motherboard
AMD RYZEN 5 1600X :CPU
Crucial Ballistix 16GB 8GBx2 3200Mhz CL15 :ram
MSI GeForce GTX 1070 TI GAMING 8G :Graphics Card
Western Digital WD20EZRZ Blue 2TB :Hard Drive
SAMSUNG 860 Evo 250GB V-NAND MLC Internal :SSD
Green GP650B-OCPT Overclocking Evo 80 Plus Platinum : PSU
CPU Cooler: Green GLC240-EVO GLACIER 240 EVO Liquid Cooler
CASE :Green X3-Plus-Viper
---------------------------------------------------
اینم باندل ایسوس و رادئون و کولرمستر که خودتون میخواستید
Asus Prime B350-Plus:Motherboard
AMD RYZEN 5 1700 :CPU
Asus ROG Strix RX 580 OC Gaming DCIII 8GB :Graphics Card
Crucial Ballistix 16GB 8GBx2 3200Mhz CL15 :ram
Western Digital WD1003FZEX Black Internal :Hard Drive
SAMSUNG 860 Evo 250GB V-NAND MLC Internal :SSD
Cooler Master MasterWatt 650W 80Plus Bronze Power
Cooler Master MasterBox Lite 3 Mini Tower Case
---------------------------------------------------
قیمتا بالا زد SSD این رو جایگزین کن Liteon MU3 PH6-CE120 120GB 3D MLC NAND
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 10-06-18 انجام شده است
infernali (10-06-18)
کاربر شهرسختافزار
اولاً من همه قطعات رو از مادربورد جدا کردم. دوماً فقط تشت آب خالی بود و بعدش حدود 2 روز گذاشتم تا خشک بشه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P-Ravesh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید خنده دار و غیر قابل باور به نظر بیاد ولی در مراسم کامپیوتکس امسال ، کارت گرافیک گیگابایت داخل آکواریم پر از آب بود و جالبتر اینکه کارت گرافیک ، روشن داخل آب بود. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (10-06-18)
کاربر شهرسختافزار
بله میشه این کار رو کرد ولی تا جایی که من اطلاع دارم با الکل سفید این حرکت رو میزنن برای تمیز کردن قطعه ولی ربطش به رمز بایوس رو متوجه نمیشم !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون چیزی هم که شما از گیگا دیدن آب نبوده یه نوع روغن هست که شبیه به آب و نارسانا هست ، بین روغن و کولانت هست اگر اشتباه نکنم ، توی اون ویدئو هم اگر دیده باشید بالا آب هست و ماهی ها هستن ولی قسمت زیر حالتش فرق داره و هیچی ماهی ای هم نمیره اون سمتی
توی سیستم های پیشنهادی هم سیستم اولی که با بورد msi بود بهتره ولی با یه کیس رده بالا تر (حداقل Z4)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ATER در تاریخ 10-06-18 انجام شده است
infernali (10-06-18)
کاربر شهرسختافزار
امروز رفتم بازار واسه خرید.
امروز خیلی قطعات گرونتر شده بود و کارت گرافیک و مادربورد رو هم به من نمی فروختند چون می گفتند قیمت ندارند و فردا بیا با قیمت جدید بخر.
می گفتند دلار امروز رفته بالای 7000 تومن.
به نظرتون چکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
از یه جایه دیگه بخر
این همه فروشگاه اینترنتی
ولی مواضب باش خیلی گرون نخری
أَميرِالمُؤْمِنين عليه السلام:لا تَتْرُكُوا الأمْرَ بِالْمَعرُوفِ وَ النَّهىَ عَنِ الْمُنكَرِ فَيُـوَلّى عَلَـيْكُمْ أَشْـرارُكُـمْ ثُمَّ تَدْعُونَ فَلا يُستَجابُ لَكُمْ.
امر به معروف و نهى از منكر را ترك نكنيد زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند آنگاه دعا مى كنيد و دعايتان مستجاب نمى شود.
infernali (12-06-18)
کاربر شهرسختافزار
از دیگران نظر میخوای ممکنه باز مثل جریان صبر کردنت زیان ببینی . با نظر خواهی از دیگران قیمتها پایین نمیاد . خودت تصمیم بگیر میخوای بخری برو بخر حالا دلار 7000 یا 10000 یا هر چی . اگر هم دلت نمیاد پول زور بدی کلاً بیخیال شو . کشور ما این شکلیه دیگه من وتو هم توان تغییرش رو نداریم .من هم مثل تو دو سال پیش صبر کردم گرانتر شد رفتم پول زور دادم خریدم .دیگه پرونده اش بسته شد . بدون شک و با اطمینان صدر در صد فردا از امروز گرانتر و پس فردا از فردا گرانتر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
infernali (12-06-18)
کاربر فعال انجمن سختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما حواست به پلمب و لیبل محصولاتی که میخری باشه. MSI و گرین همه محصولاتشون لیبل گرین داشته باشه ، گیگابایت و کولرمستر هم سلفون کشیده و لیبل آواژنگ .ایسوس هم تا اون که من میدونم بدون لیبل هست همراه با کارت گارانتی .پیشنهاد میدم ازفروشگاههای معتبر آنلاین خرید کنی .اکثرا هم توقف فروش ندارن.
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 12-06-18 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام من پنج شنبه رفتم بازار قیمت گرفتم.
اولش قیمت نمی دادن و می گفتن بعد ساعت 12 بیا قیمت امروز رو بهت بدیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصمیم دارم شنبه برای خرید قطعی برم بازار.
قیمت قطعاتی که قراره بگیرم:
پردازنده :----- Ryzen 1800x ----- 2.200.000
مادربورد :---- ASUS Crosshair X370 ----- 1.860.000
گرافیک :----- ASUS 1080 Ti ----- 7.480.000
اس اس دی : Samsung 860 Evo 500GB ----- 1.475.000
رم :---------- Geil 2 x 8GB ----- 1.150.000
کیس :------- Green Z4 ----- 420.000
پاور :--------- Cooler Master v750 ----- 1.170.000
نظرتون چیه؟
آخرین ویرایش توسط infernali در تاریخ 22-06-18 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks