شما ۲ قسمت در پست قبلی ، عبارت ۳۲۰۰ را بکار بردین. در جواب اونی که گفتین :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darka برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
"متشکرمبا فرض اینکه فعلا از سر مجبوری نمیخوام گرافیک حتی دست دوم بگیرم، برای کار راه اندازی 3200 جی رو پیشنهاد میکنید؟"
گفتم که حالا که نمیخواین کارت گرافیک قدرتمند بگیرین ، پس بجای پردازنده ی 3200G ، همین الان پردازنده ی ryzen 5 3600 با قیمت حدود ۳.۲ تومن بگیرین به همراه یه کارت گرافیک دست دوم GT 710 1GB با قیمت حدود ۳۵۰ تومن بگیرین .
هر چند بجز حالت رندر ، در این نرم افزارها ، پردازنده ی ۳۶۰۰ نسبت به ۳۲۰۰G ، شاید ۱.۵ بهتر باشه. حداکثرش به ۲.۲ برابر بهبود میرسه.
متوجه ی منظورتون از قسمت رم نشدم.
قبلا هم گفتم . فقط یه دونه رم ۱۶ گیگ از اون مدلی که گفتم (مدل gskile) تهیه کنید. واضح هست دیگه.
دقت داشته باشید قطعه ای که از همه براتون مهم تر هست ، در وهله ی اول ، رم هست که بصورت استاندارد تا ۳۲ گیگ برسونید.
در وهله ی بعد cpu یا کارت گرافیک هست که باید طبق موتور رندرتون ، یه cpu یا کارت گرافیک یا هر دو را قدرتمندتر انتخاب کنید تا سرعت رندرتون بالاتر بره . اما در حالت غیر از رندر (مثل مدلینگ و انیمیشن و ...) در این نرم افزارها ، پردازنده ی ryzen 5 3600 براتون کاملا کافی هه . هر چند این پردازنده برای رندر اون هم برای بودجه ی متوسط ، بهترین انتخاب هم هست.

Bookmarks