سلام
شما با این نرم افزارها (بدون در نظر گرفتن رندر در 3ds max و Revit که به پردازنده ی قدرتمند _البته به موتور رندرتون بستگی داره_ نیاز دارین) ، به یک پردازنده ی 4 یا 6 هسته ای قدرتمند (با فرکانس و کش بالا مثل Ryzen 5 3600X) و رم 32 گیگ یا بالاتر و گرافیک GTX 2060 Super 8GB یا بالاتر نیاز دارین تا در حد متوسط بتونین در لومیون و 3ds max و Revit کار کنید .
اگه موتورهای رندرهای cpu based در 3ds max را اضافه کنید که به یه پردازنده ی قدرتمندتر (12 هسته ای یا بالاتر) نیاز خواهید داشت .
اما بودجه تون که خیلی کمه . پس ناچار به این هستید که قطعات ضعیف تری بردارید .
ولی تاکیدا پیشنهاد میکنم که اس اس دی را الان نگیرید . با خرید اس اس دی ، ضربه ی زیادی به مدل و کیفیت بقیه ی قطعات میخوره (با این مقدار بودجه تون) .
هر چند با این بودجه تون ، بهترین کارایی را سیستم اینتل براتون داره ولی من اگه جاتون بودم ، یه مادربرد خوب بر پایه ی AMD مثل ASUS TUF B450 PRO GAMING با قیمت 2.41 تومن میگرفتم تا وقتی در آینده میخوام سیستم AMD Ryzen بگیرم ، هم سوکت را عوض نکنم و هم چون مادربرد خوبی گرفتم ، مادربرد را عوض نکنم . بعد پردازنده را Ryzen 3 1200 با قیمت 1.225 تومن میگرفتم . هر چند این پردازنده ، هم قیمت با پردازنده ی i3 9100F هست که در زیر پیشنهاد میدم اما 30 درصد ازش ضعیف تر هست اما نمیارزه که بعدا بخواین سیستم تون را از پایه عوض کنین .
به هر حال هر جور مایلید . بالاخره در حال حاضر و با این بودجه ، سیستم زیر بهترین کارایی را براتون داره :
مادربرد :
MSI B365M PRO VDH
1.299
پردازنده :
i3 9100F
1.28
رم :
Crusial 16GB Balistix Sport LT Gray CL15 DDR4
1.24
هارد :
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB Buffer
685
پاور (برای ارتقاء آینده) :
GREEN GP650A-UK Plus Gaming
1.060
کیس :
Green ORAMAN Plus
269
قطعات تا اینجا 5.833 تومن شد که بقیه تا 7 تومن را میتونین گرافیک تهیه کنین .
احتمالا یه کارت گرافیک GTX 1050Ti 4GB دست دوم میشه . فقط گارانتی دار (حداقل 6 ماه مونده باشه) را تهیه کنید .

Bookmarks