Up please ?!
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
یه چند ماه پیش میخواستم سیستمم رو ارتقاء بدم که آقا نیما گفتن تا ورود پلتفرم های جدید صبر کن، چون عجله ای نداشتم صبر کردم (و خوب شد که صبر کردم) الان هم میخوام یه سیستم کامل بردادم
کارهای گرافیکی زیاد دارم، کار اصلیم هم برنامه نویسیه قصد اور هم دارم گیم هم به ندرت پیش میاد بازی کنم لطفا قطعات رو براساس 2500k اینتل معرفی بفرمایید(عجله ای نیست)
مانیتور: 21اینچ به پایین معرفی بفرمایید LED و 2میلی ثانیه باشه
مین بود: انتخاب خودم P8P67 هست ولی مطمئن نیستم
Ram: 4گیگ اور روفرکانس 1600 و cl7 میخوام استفاده کنم(انتخاب خودم هرکولس کینگ مکس هست)
حافظه: یک هارد 1ترا(f3سامسونگ) بهمراه یک ssd 50گیگ برای ویندوز(از قیمتشون اطلاعی ندارم)
شهرستان زندگی میکنیم، لطفا قطعاتی معرفی بفرمایید که تو بازار تبریز قابل یافت باشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متشکر
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 05-07-11 انجام شده است
|
|
Up please ?!
عضو VIP شهرسختافزار
سلام همشهریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده واسه وقفه ای که ایجاد شده
دیروز داشتم قطعات رو واستون لیست میکردم ، اما قیمت هارد SSD رو پیدا نکردم.
تاپیکتون به زودی به کمک اساتید یا من نوعی آپ میشه و فراموش نشده
موفق باشین.
متشکر
منتظر پاسختون هستم
عضو VIP شهرسختافزار
قطعات پیشنهادی رو فکر نمی کنم توی تبریز بتونید گیر بیارین و باید یا خودتون برین تهران ، یا آنلاین سفارش بدین
پیشنهاد بنده :
MB=asus p8p67 ~230
cpu=2500k~285
ram=2*2 1600 elixir or other~55
power = green Gp535a~62
h.dd= western black 1 t~115
ssd~200
A-DATA - 40GB - SSD S599
odd=liteon 24 x~27
case ~ 40
vga=6850 ~240
Monitor= lg 2261vp~240
Speaker~50
قیمت ssd رو چون خرید نداشتم بی خبرم و تو سایتی که لینکش رو دادم 200 تومن برای 40 گیگ زده ! که به نظرم بالاست و ارزش خرید رو نداره ، اما چون درخواست داده بودین براتون گذاشتم
مانیتور رو هم به نظرم lcd بردارین و چیزی بهتر از 2261vp پیدا نکردم که هم ریسپانس تایم پایین داشته باشه( 2 میلی ) و هم کنتراست بالا 50000
مادربرد پیشنهادی به نظرم تمام امکانات درخواستی یک کاربر رو داره و بالاتر از این مدل به درد آورکلاکرهای حرفه ای میخوره و رم رو تا فرکانس 1600 بدون هیچگونه آوری اکسپت میکنه
ایرادش به نظرم کانفینگ 16 به 4 دوگانه گرافیکش هست که اگر قصد کراس داشته باشین که در اینصورت پیشنهادم Asrock p67 Extreme6 هستش به قیمت حدود 300 تومن.
رم رو هم اگر 4*2 بردارین در آینده خیالتون از بابت ارتقاء راحت خواهد بود
dvd رایتر رو اگر Plextor بردارین بهتره
راجب قطعات نظرتون رو بفرمائین تا جایی که تونستیم تغییراتی رو که میخواین رو پیاده کنیم.
متشکر از پاسختون
عموما قیمت هایی که سایتهای فروشگاهی میزنند روی قطعات بالاتر از قیمت بازارشونه، مثالا قیمت cpu رو دو هفته پیش پرسیدم 275 تومن به قیمت شهرستان گفتن(یعنی با هزینه باربری و سود یک رابط که اگر از نمایندگی خریداری بشه به حدود های 265 میشه خرید) مین بورد رو هم دقیق نمیدونم ولی زیر 210 شنیدم و همینطور یکی از مدل های ssd رو روی 50 گیگ 150 تومن(البته قیمت هایی که من میدونم دقیق نیستن درحد شنیدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی خیلی ارزونتر از فروشگاه های اینترنتی میشه خرید)
برای رم میخوام با همون فرکانس رو تایمینگ 7 استفاده کنم، تو شهرک سخت افزار هرکولس کینگ مکس رو اور کردن رو فرکانس 1600 با تایمینگ (6.8.6.20)
برای پاور، سیستم فعلیم gp530ab گرین هست از اونجایی که قصد اور دارم آیا gp535a برای این قطعات کافی میتونه باشه؟
Hdd هم اگر قرار به استفاده از ssd باشه spinpoint سامسونگ منطقی تره(البته اگر گیر بیاد)
از باب مانیتور هر چه قدر کوچیک تر باشه بهتره(فول اچ دی نباشه چندان مهم نیست) و بیشتر به خاطر مقاوم بودنه که دنبال led هستم، اگر lcd هم شد عیب نداره
قصد کراسفایرهم ندارم ولی یک سوال؟؟
با یکی داشتیم صحبت میکردیم میگفت cpu وقتی گارانتی میشه اکثرا فنش عوض میشه، جای فن خودش یه فن دیگه میگذارند!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این حرف چنددرصد درسته؟؟؟
بازم متشکر
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 06-07-11 انجام شده است
Rezasam1 (06-07-11)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
خب مسلماً همینطوره ، خصوصاً سایت رایان صبابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای رم هم ، تاپیکی که میگین رو یادمه ، دوستمون مظاهر جان لطف کرده بودن به قیمت 70 دلار که رم های خوبی هستند.
برای اورکلاک معمولی ، پاور کفایت می کنه ، مگر قصد تهیه کولر حرفه ای و اورهای بالای 4 رو داشته باشین که میتونید پاور رو بالاتر در نظر بگیرید.
مانیتور اگه چیزی به ذهنم رسید ببان می کنم
در مورد cpu هم ، اونهایی که به صورت باکس وارد میشن داخل ایران گارانتی ندارن ، یعنی گارانتی شرکتهای ایرانی رو ندارند ولی اونهایی که باز میشن و به صورت ترای عرضه میشن برای کاهش هزینه ، فن های غیر اورجینال روشون میزارن که این مورد 100% نیست و بسته به انصاف طرف داره !
پ.ن ( قیمت های پایین تری اگر پیدا کنم در همین تاپیک براتون ویرایش میکنم و قرار می دم. ) :
core i5 2500k ~265
ssd Adata 32G ~ 115
Odd=liteon~24
Ram = kingmax 1600 cl7 2*2~62
حالا به نظر شما cpu باگارانتی شرکت داخلی بخرم یا بدون گارانتیش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 06-07-11 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
پردازنده رو باکس بخرین ( یعنی بدون گارانتی شرکت های داخلی - چون عملاً گارانتی اینتل اینجا معنایی نداره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ترای بیشتر به درد آورکلاکرها میخوره
سلام دوباره
برای ssd لینک های نظرتون راجع به لینک های زیر چیه؟
به نظر شما قیمت های ثبت شده برای این دو لینک دستن؟
اگر درستن علت تفاوت این دو درایو چیه؟(فقط ساتا2 یا 3 بودن که نمیشه)؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks