متشکر از پاسختون
عموما قیمت هایی که سایتهای فروشگاهی میزنند روی قطعات بالاتر از قیمت بازارشونه، مثالا قیمت cpu رو دو هفته پیش پرسیدم 275 تومن به قیمت شهرستان گفتن(یعنی با هزینه باربری و سود یک رابط که اگر از نمایندگی خریداری بشه به حدود های 265 میشه خرید) مین بورد رو هم دقیق نمیدونم ولی زیر 210 شنیدم و همینطور یکی از مدل های ssd رو روی 50 گیگ 150 تومن(البته قیمت هایی که من میدونم دقیق نیستن درحد شنیدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی خیلی ارزونتر از فروشگاه های اینترنتی میشه خرید)
برای رم میخوام با همون فرکانس رو تایمینگ 7 استفاده کنم، تو شهرک سخت افزار هرکولس کینگ مکس رو اور کردن رو فرکانس 1600 با تایمینگ (6.8.6.20)
برای پاور، سیستم فعلیم gp530ab گرین هست از اونجایی که قصد اور دارم آیا gp535a برای این قطعات کافی میتونه باشه؟
Hdd هم اگر قرار به استفاده از ssd باشه spinpoint سامسونگ منطقی تره(البته اگر گیر بیاد)
از باب مانیتور هر چه قدر کوچیک تر باشه بهتره(فول اچ دی نباشه چندان مهم نیست) و بیشتر به خاطر مقاوم بودنه که دنبال led هستم، اگر lcd هم شد عیب نداره
قصد کراسفایرهم ندارم ولی یک سوال؟؟
با یکی داشتیم صحبت میکردیم میگفت cpu وقتی گارانتی میشه اکثرا فنش عوض میشه، جای فن خودش یه فن دیگه میگذارند!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این حرف چنددرصد درسته؟؟؟
بازم متشکر

Bookmarks