M3RS4D 50062 (24-02-15)
با سلام !
بنده طراح ui و گرافیک وبسایت هستم و چند ماهی میشه که به برنامه نویسی Php روی آوردم !
یک شبکه اجتماعی مبتنی به تصویر (برای مثال: lenzor.ir) طراحی کردم ولی آشنایی زیادی با سرور و هاست ندارم و همین باعث نگرانی من شده !
از متخصصین سخت افزار یه مشاوره میخوام که توضیح بدن که چه سروری برای رد و بدل شدن زیاد اطلاعات "شبکه اجتماعی" مناسبه !؟
ممنون !
M3RS4D 50062 (24-02-15)
|
شما خودتون میخواین سرور تهیه کنید؟؟؟(که اصلا توصیه نمیشه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط danialz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا اینکه میخواین شرکت ارائه دهنده سرویس بهتون معرفی بشه؟
danialz (24-02-15)
گزینه دوم , فکر نکنم برای شروع نیاز باشه سرور اختصاصی داشته باشم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا میخوام بدونم "رد و بدل های mysqli" اگه زیاد باشه فشار زیاد میاره روی سرور !؟ و چه هاستی مناسبه !
M3RS4D 50062 (24-02-15)
شما سرور های برتر ارائه دهنده کشور رو ببین(خلاف قوانین انجمن و تبلیغ میشه.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط danialz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد هم بر حسب نیاز و بودجه اشتراک خودتون رو تهیه کنید.
danialz (24-02-15)
ببینید یعنی اگه رد و بدل mysqli زیاد باشه ممکن نیست وبسایت بخوابه !؟
نه. چنتا از دوستانمم که شبکه اجتماعی دارن ,دارن سرویس میگین و همیشه اپ تایم هستن. هم پشتیبانی خوبی دارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط danialz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دارن هم از همین سرویس های برتر استفاده میکنن.
|
M3RS4D 50062 (24-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks