ببخشيد جاي اين بحث هاي گرافيكي اينجا نبود.من از عزيزي كه اين تايپيك رو ايجاد كرده عذر ميخوام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا ما كه تعصبي رو 3850 نداريم ولي چون تو گراقيكهاي خوب سري 3000 بود و بالاخره تجربه ي تست رو شخصا داشتم ميگم بهتره.مخصوصا 256mb كه نسبت به قيمتش فوق العادس.من 3870 رو قبول ندارم چون هزينه ي اضافس ولي 3850 گرافيك خوبيه از لحاظ قدرت.اما مصرف برق 4670 كمتره و تكنولوژيش هم جديدتره.اتفاقا من خودم تو قسمت فروش قطعات نو هم 4670 رو گذاشتم هم 3850 رو .گرافيك 4670 نوسان زيادي تو فريم داره تو بعضي از بازيها نتيج خيلي خوبي گرفته و تو بعضي ها نه چندان خوب.به اميد خدا يكي از اين 4670 هاي force3d رو كه تست كردم هممونو از اين شك بين 3850 و 4670 در ميارم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Hamid65 در تاریخ 05-11-08 انجام شده است
ببخشيد جاي اين بحث هاي گرافيكي اينجا نبود.من از عزيزي كه اين تايپيك رو ايجاد كرده عذر ميخوام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
...
شاید این دوست عزیز راست میگن موضوع تاپیک رو یه خورده منحرف کردیم...!!
ولی غرض فقط رفع ابهام و کمک کردن به دوستی بود که مخواست سیستم جدید جور کنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا حق...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks