با سلام خدمت دوستان

خیلی خوشحال هستم که در جمع شما هستم . امیدوارم بتونم از راهنمایی هاتون استفاده کنم .

یکی از اقوام من ازم یه لیست میخواستن برای خرید سیستم و چون به من اعتماد دارن از من خواستن که اینکارو بکنم . منم به خاطر اینکه به این جمع خیلی اعتماد دارم از شما دوستان کمک خواستم .

استفاده کننده این سیستم زن و شوهر هستند و کار بازی و سنگین ندارند با این سیستم. بیشتر مصرف خانگی و رایت سی دی و این صحبت ها هست.
واسه همین صد در صد باید ظاهر زیبایی داشته باشه این سیستم . مانیتور 17 یا 19 اینچ ال سی دی گفتن باشه .
به نظر من 350 تومن صرف هزینه مانیتور و کیبورد و کیس باشه که مهمه .کافیه به نظرتون ؟نمیدونم کیس خوشگل و کیبرد خوشگل چند در میاد . 300 تومن هم بمونه واسه داخل سیستم .
حالا این سیستم داخلش هم مثلا نمیخواد آخرین سی پی یو در بازار باشه و اینکه جنساش از تب بازار افتاده باشن. به مادر بورد خوب باشه که بتونه در حدکارت گرافیک معمولی جواب بده دیگه کارت گرافیک هم نمیگیریم و به هزینه کمک میکنه . و آن طور که شنیدم اعضای یه سیستم باید با هم مچ باشند! که خیلی نفهمیدم یعنی چی .
مهمترین فاکتور اینکه این سیستم تا چند سال بمونه و جواب بده

اگه ممکنه جنس ها رو بگین جلوشم قیمتش هم بگین . مثلا همه کالاهایی که برای جمع کردن سیستم لازمه بگین . مثلا پاور و اینها . چون من خیلی وارد نیستم همانطور که متوجه شدین .

با تشکر