cpu:amd x6 1055t=190
cooler:pccooler=53
mb:asrock 890deluxe4=210
450
کاربر شهرسختافزار
با سلام به دوستان مخصوصا نیمای عزیز.
دو سه روز آینده میخام سیستم رو ارتقا بدم .
لطفا در خرید قطعات من را راهنمایی کنید. پیشاپیش از همه شما تشکر میکنم.
با 470 تومن میخام مادربورد و سی پی یو بخرم .
بقیه قطات رو دارم. لطفا مادربورد کراس فایر ساپورت باشه . کاکرده هم باشه قیمت مناسب باشه خریدارم.
اگه تهش چیزی بمونه شاید براش یک کولر هم بخرم.
با تشکر از همه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگن آدم هر کار بدی انجام بده همین دنیا نتیجشو میبینه. این جمله رو بعنوان امضا تلقی کنید...
|
|
کاربر شهرسختافزار
cpu:amd x6 1055t=190
cooler:pccooler=53
mb:asrock 890deluxe4=210
450
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز برای کراس فایر مین ارزون تری هم میشه در نظر گرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز من برای تری دی مکس میخام. اینتل قابلیت تری دی بالایی داره. فقط اینتل باشه.
میگن آدم هر کار بدی انجام بده همین دنیا نتیجشو میبینه. این جمله رو بعنوان امضا تلقی کنید...
کاربر شهرسختافزار
بله ولی این مادربرد بصورت 16کراس میکنه پس هیچ محدودیتی نداره.البته یک مدل از biostar است که 170 و اون هم 890 است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درهر صورت چون بودجه دارن گفتن یک مادربرد کامل بگیرن.
ممنون از توجهت
lop_lop (06-02-11)
کاربر شهرسختافزار
مبا این بودجه از اینتل یا کارایی که میخوان فقط 760 است.پیشنهاد من amd است چون یک cpu شش هسته ای با قابلیت خوب ماربرد.توی 3d هم 750 در حده 1055 است و قابلیته اسن cpu یک مدت دیگه مشخص میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lop_lop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت اگر اینتل میخواین:
cpu:i5 760=220
mb:asus p7p55depro=210
|
|
کاربر شهرسختافزار
6 هسته ای های AMD توی 3D MAX فوق العاده هستن : http://www.tomshardware.com/charts/d...2010,2420.htmlبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lop_lop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری 1156 به شدت گرون شده واگه از این سری بخرید به شدت ضرر خواهید کرد ( همون تو قیمت و هم کارایی)
nothing is as it seems
saeid pc (06-02-11)
کاربر شهرسختافزار
سعید جان 760 الان 320 تومنه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=2554
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
واقعا 300
برای چی انقدر گرون
پس واقعا هیچ ارزشی برای خرید نداره.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد عزیز اگر 6 هسته AMD در تری دی مکس عالی هست ، یک مادربورد هم معرفی کنید .ویک فروشگاه اینترنتی معتبر!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks