پاسخ: مشاوره برای خرید کیس و مانیتور تا 2 میلیون تومان
نقل قول:
سلام
یه گرافیک دست دو Zotac gtx 950 پیدا کردم که گارانتی آواژنگ و اسیک 82 درصد داره به قیمت 550 تومن. خوبه به نظرتون ؟
بله مناسبه .
ممنون
کارتی که کاملاً نو باشه اسیک اش 100 درصده ؟ چی باعث کم شدن اسیک میشه ؟
نقل قول:
ممنون
کارتی که کاملاً نو باشه اسیک اش 100 درصده ؟ چی باعث کم شدن اسیک میشه ؟
نه لزوما . این ASIC QUALITY یک پارامتر نسبیه . GPU تا 60 درصد هم دیدم که به خوبی کار میکنند .
نقل قول:
نه لزوما . این ASIC QUALITY یک پارامتر نسبیه . GPU تا 60 درصد هم دیدم که به خوبی کار میکنند .
پس احتمالا این کارت رو بگیرم.
فقط الان چطوری میتونم از سلامتش مطمئن تر بشم ؟ (چون فروشنده میگه کاملا سالمه)
لازمه بگم از قسمت خاصی از کارت یا جعبش عکس بگیره بفرسته ؟ یا با برنامه خاصی تست کنه اسکرین شات بگیره ؟
با تشکر
نقل قول:
پس احتمالا این کارت رو بگیرم.
فقط الان چطوری میتونم از سلامتش مطمئن تر بشم ؟ (چون فروشنده میگه کاملا سالمه)
لازمه بگم از قسمت خاصی از کارت یا جعبش عکس بگیره بفرسته ؟ یا با برنامه خاصی تست کنه اسکرین شات بگیره ؟
با تشکر
15 دقیقه تست furmark رو pass کنه کارت سالمه
1 :تعداد فایل پیوست
برای اینکه با Furmark آشنا بشم دانلود کردم و خواستم روی لپ تاپ تست کنم یکبار. ولی 2 تا مسئله هست یکی اینکه گرافیک اصلی رو نشناخت و فقط آنبرد نشون میده و یکی دیگه هم این پیغام هشدار سمت راست که میگه ممکنه آسیب وارد بشه به دستگاه. الان چه کار کنم ؟ برنامه ساده تری هم هست که همین کارو انجام بده ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
برای اینکه با Furmark آشنا بشم دانلود کردم و خواستم روی لپ تاپ تست کنم یکبار. ولی 2 تا مسئله هست یکی اینکه گرافیک اصلی رو نشناخت و فقط آنبرد نشون میده و یکی دیگه هم این پیغام هشدار سمت راست که میگه ممکنه آسیب وارد بشه به دستگاه. الان چه کار کنم ؟ برنامه ساده تری هم هست که همین کارو انجام بده ؟
روی لپتاپ که نباید انجام بدید روی pc مشکلی ایجاد نمیکنه .
میتونی از 3dmark 11 هم برای تست استفاده کنی .
نتیجه تست Furmark رو فرستاد. الان دو تا سوال دارم، یکی اینکه وضعیت کارت خوبه آیا ؟ و اینکه فرکانس کارت توی تست به 1493 رسیده در صورتی که توی سایت زوتک نوشته حداکثرش در حالت Boost میشه 1405 میخواستم ببینم توی بازی هم ممکنه به این فرکانس برسه یا فقط توی تست اینجوری شده ؟
نقل قول:
نتیجه تست Furmark رو فرستاد. الان دو تا سوال دارم، یکی اینکه وضعیت کارت خوبه آیا ؟ و اینکه فرکانس کارت توی تست به 1493 رسیده در صورتی که توی سایت زوتک نوشته حداکثرش در حالت Boost میشه 1405 میخواستم ببینم توی بازی هم ممکنه به این فرکانس برسه یا فقط توی تست اینجوری شده ؟
بله وضعیتش خوبه . تو load 100% بله میتونه به این فرکانس دست پیدا کنه .