پاسخ: مشاوره برای خرید کیس و مانیتور تا 2 میلیون تومان
نقل قول:
بنظر من کیس رو مدل Green MAC-1 انتخاب کنید بهتر هست. قیمتش هم 120 تومنه.
از لحاظ جادار بودن منظورتونه ؟
یه سوال دیگه ام دارم. سی پی یو i3 6100 حداکثر تا چه گرافیکی رو میشه همراهش استفاده کرد که گلوگاه نشه ؟
نقل قول:
یه سوال دیگه ام دارم. سی پی یو i3 6100 حداکثر تا چه گرافیکی رو میشه همراهش استفاده کرد که گلوگاه نشه ؟
geforce 950 برای این پردازنده انتخاب خوبیه .
نقل قول:
geforce 950 برای این پردازنده انتخاب خوبیه .
تو فکر 1060 یا rx 480 بودم. پس نمیشه ؟
نقل قول:
تو فکر 1060 یا rx 480 بودم. پس نمیشه ؟
شدن که میشه .ولی برای اونا بهتره حداقل corei5 6400 بگیرید
نقل قول:
کابل منیجمنت، ظاهر و چیدمان داخلی بهتر :wink:
سلام
دوستان یه سوال فنی هم برام پیش اومده ممنون میشم پاسخ بدین.
بین 2 تا مانیتور یک اندازه (مثلا هر دو 20 اینچ) اونی که رزولوشن بالاتری داره (مثلا فول اچ دی) برای اجرای بازی ها به کارت گرافیک قوی تری نیاز داره، اینو همه میدونیم.
اما سوالم اینه بین 2 تا مانیتور با یک رزولوشن (مثلا هر دو فول اچ دی) آیا لزوماً اونی که بزرگتره (مثلا 24 اینچ در مقابل 20 اینچ) به گرافیک قوی تری برای اجرای بازی ها نیاز داره ؟ یا هر دو یکسانند ؟!
با تشکر
نقل قول:
سلام
دوستان یه سوال فنی هم برام پیش اومده ممنون میشم پاسخ بدین.
بین 2 تا مانیتور یک اندازه (مثلا هر دو 20 اینچ) اونی که رزولوشن بالاتری داره (مثلا فول اچ دی) برای اجرای بازی ها به کارت گرافیک قوی تری نیاز داره، اینو همه میدونیم.
اما سوالم اینه بین 2 تا مانیتور با یک رزولوشن (مثلا هر دو فول اچ دی) آیا لزوماً اونی که بزرگتره (مثلا 24 اینچ در مقابل 20 اینچ) به گرافیک قوی تری برای اجرای بازی ها نیاز داره ؟ یا هر دو یکسانند ؟!
با تشکر
خیر فقط رزولیشن مهمه .
سلام
کیس در حدود 70-80 تومن چی داریم ؟ Oraman که گفتن جالب نیست، Mac-1 هم میره بالای 120
نقل قول:
سلام
کیس در حدود 70-80 تومن چی داریم ؟ Oraman که گفتن جالب نیست، Mac-1 هم میره بالای 120
با این بودجه فقط oraman میتونید بگیرید .بقیه مدلهای دیگه هم بهتر از این نیستند .
سلام
یه گرافیک دست دو Zotac gtx 950 پیدا کردم که گارانتی آواژنگ و اسیک 82 درصد داره به قیمت 550 تومن. خوبه به نظرتون ؟