اون گرافیک قدیمی مناسب این سیستم نیست . با مصرف بالا .
گرافیک نظرم روی 750TI با برند زوتک هست .
پاورت هم مناسبه
------
این کارت هم از AMD HD 7000 هم با قیمت 292 هم مناسبه
XFX ATI 7770 1GB 128bit/DDR5
سلام
بالاخره تصمیم گرفتم سیستم رو یه ارتقا بدم چون خیلی قدیمی شده، منتها متاسفانه بودجه محدوده و نهایتا تا 2 تومن هست.
خودم یه سری قطعات با توجه به اطلاعات توی انجمن در نظر گرفتم ولی هنوز مطمئن نیستم.
Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS
Asus H110-Plus
Intel Core i3-6100
GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHz CL15
Green Oraman
Samsung 750 EVO 120GB
Liteon 24X iHAS324
- برای: گیمینگ آنلاین و کار با فتوشاپ، به همین خاطر به نظرم اومد این مانیتور سامسونگ باید مناسب تر از LED های معمولی باشه.
- از سیستم فعلی یه هارد دیسک، اسپیکر و پاور گرین GP580B دارم. (نمیدونم پاور خوبیه یا نه)
- همچنین یه گرافیک Radeon HD 4870 1GB هم دارم. حالا با توجه به محدودیت بودجه بین این 2 انتخاب موندم:
1- از مانیتور سامسونگ + گرافیکی که گفتم استفاده کنم،
2- مانیتور ارزون تر Asus HD VX207NE رو بهمراه یه گرافیک Gtx 750 ti بگیرم.
ممنون میشم بگید کدوم انتخاب بهتری ه یا خودتون جایی رو تغییر بدین.
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اون گرافیک قدیمی مناسب این سیستم نیست . با مصرف بالا .
گرافیک نظرم روی 750TI با برند زوتک هست .
پاورت هم مناسبه
------
این کارت هم از AMD HD 7000 هم با قیمت 292 هم مناسبه
XFX ATI 7770 1GB 128bit/DDR5
Aaron Swartz (17-07-16), TechRadar (17-07-16), V.W (17-07-16)
گرافیک رو می تونین از لیون کامپیوتر با قیمت 469 هزار تومن تهیه کنین.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
V.W (17-07-16)
اون گرافیک توی gpu بنچمارک نگاه کردم از HD 530 امتیازش بیشتر بود، یعنی هیچ جوره جواب نمیده ؟ البته فکر کنم directx 11 ساپورت نمیکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون در مورد اون مانیتور Asus چیه ؟ چون شاید مجبور بشم اونو بردارم.
اون گرافیک پر مصرفه . از DX10 پشتیبانی میکنه و درایور جدیدی براش نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون اسوس هم خوبه . البته من سامسونگ و BENQ راترجیح میدم .
Aaron Swartz (17-07-16), V.W (17-07-16)
در کل Full HD رو پیشهاد میکنید (با توجه به اینکه احتمالا گرافیک قوی تری هم لازم داره) یا معمولی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کمتر از 500 تومن مانیتور چی پیشنهاد میدین ؟
|
|
BenQ Full HD GW2270Hبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---------
20 هم به بودجت اضافه کنی
LG Full HD 22MP57HQ IPS
Aaron Swartz (17-07-16), V.W (17-07-16)
ممنون. پس بین LG و Asus پیشنهادتون LG ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله الجی رو بیشتر میپسندم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (17-07-16), TechRadar (17-07-16), V.W (17-07-16)
بنظر من کیس رو مدل Green MAC-1 انتخاب کنید بهتر هست. قیمتش هم 120 تومنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks