دوستان درست میگن.دونه دونه انتخابتو بکن اینجوری هم ما گیج میشیم هم شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم پاور رو کورسایر بنداز این مدل میتونه گزینه خوبی باشه.این مدل هم همینطور.(پاور رو سعی کن 650 به بالا برداریبه نظرم همین مدل های 750 رو بردار)
رم رو هم 16 بنداز لزومی هم نداره 2400 باشه همین 1600 هم کافیه(این جا به نظرم 2 تا 8 گیگ بنداز به جای 4 تا 4 گیگ)(البته فعلا همین 8 کافیه)
گرافیک به نظرم همین 770 کافی باشه(r9 290 دیگه خیلی غولهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینحا هم انتخاب با خودته)
پیشنهادم اینه گرافیکو 4 گیگ بردار(همونطور که گفتم مصرف watch dogs رو texture اولترا 3 گیگ میخاد.در اینجا هم تصمیم با خودته)
مادر بورد هم این مدل پیشنهاد میکنم.
به نظرم مادربورد هر برندی برمیداری گرافیک هم همون برند بزار.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه بوردت گیگا هست گرافیک هم گیگا بردار
قیمت کیس هانتر رو نمیدونم ولی پیشنهادم x3 gaming هست (خنک کننده بهتر+دوتا پورت usb3 جلو کیس داره)
در کل انتخاب با خودته من اینارو بهت پیشنهاد میکنم
gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 و Gigabyte H97-D3H تا چند روز دیگه تو بازار موجود میشن. اولی حدود 650 و دومی حدود 500
به نظرم بهترین انتخاب های مادربردت این دو تا هستن و آینده نگر هم هست
آخرین ویرایش توسط kaveh-gh در تاریخ 04-06-14 انجام شده است
|
ممنون دوستان سیستم رو انتخاب کردم همون مادربوردی رو که آقا حسام عزیز و سایر دوستان پیشنهاد دادند می گیرم
gigabyte GA-Z97X-Gaming 3GSkill RipjawsX Blue 2×4GB=8GB DDR3 CL11 2400MHz درآینده یکی دیگه هم اضافه می کنم
Intel Core i5 - 4670K 3.40GHz Haswell
Green 700A-HP
x3 gaming یا Hunter
گرافیک هم هرچقدر پول اضافه بیاد می زارم برای گرافیک چون نمی دونم این قیمت دقیق این قطعات +هاردی که میخوام بردارم چقدره
فقط می مونه هارد
هارد 2ترا به بالا نیاز هست سرعتش هم خوب باشه هم قیمت معقول باشه
میشه یک 2ترا +1 ترا گذاشت؟سرعت سیستم کند نمیشه؟
بازم تشکر از همه
آخرین ویرایش توسط k1_24 در تاریخ 04-06-14 انجام شده است
ehsan1377 (04-06-14)
دو ترا همون وسترن بلک تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط k1_24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کیس حتما x3 بردار تهویه بهتری دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط k1_24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد هارد هم به احتمال زیاد بشه
در مورد رم که فرکانس 2400 برداشتی فکر میکنم 4670 نمیتونه بالای 1600 رو ساپورت کنه حالا بازم در این زمینه جست و جو کن
مادر بورد هم انتخاب خوبی کردی
در کل قطعات اینا شد:
mother board: ga-z97x gaming 3
ram: gskill ripjawsx blue 2*4
cpu: i5 4670k
vga:gigabyte geforce gtx 770
power: green 700a-hp
case: x3 gaming
آخرین ویرایش توسط ehsan1377 در تاریخ 04-06-14 انجام شده است
تو سایت آمازون نگاه کردم 1600 هست یعنی هر 4گیگ 1600 هزتزه؟
Kingston HyperX Predator 8GB بردارم بهتره نیست برای گیم؟
هم قیمته با قبلی ولی 2400 هست
آخرین ویرایش توسط k1_24 در تاریخ 04-06-14 انجام شده است
ehsan1377 (04-06-14)
هارد خاویار بلک، اگرچه سرعت خوبی داره؛ اما قیمت معقولی نداره و شما رو از خرید کارت گرافیک بهتر، باز میداره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط k1_24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با خرید هارد 2 ترابایت سیگیت یا برند هیتاچی که دارای سرعت و قیمت معقول و مناسب هستن، راه رو برای خرید کارت گرافیک قدرتمندتر برای خودتون باز کردید.
می تونید بین این دو برند هارد یه مقایسه داشته باشید و ببینید کدوم بهتره. قیمت جفتشون دست کم 250,000 تومان کمتر از خاویار بلک هست! این در حالی هست که در بدبینانه ترین حالت ممکن تفاوت کارایی سه برند از نظر اقتصادی، به 100 هزار تومان هم نمی رسه.
کارت گرافیک انتخابی هم احتمال فراوان GTX 770 خواهد بود.
رم های g skill حرف ندارن کینگستون هم خوبه
ولی تو مشخصات 4670 نوشته بالاتر از 1600 ساپورت نمیشه
به خاطر همین نگرانم اگه 2400 بگیری احتمالا رو 1600 کار میکنن و 2400 برای پروفایل xmp هست(فکر کنم باید سی پی یو رو اور کنی تا 2400 ساپورت کنه)
|
نه. نیازی نیست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan1377 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تنظیم پروفایل XMP تا 2400 قابلیت استبیل و تا 3300 قابلیت اورکلاک فراهم هست.
فرکانسی که در مشخصات پردازنده نوشته، فرکانس بیس مموری کنترلر پردازنده اس. اهمیتی نداره. در حقیقت بیانگر حداقل فرکانس هست.
deepcool pangu کیس بسیار خوبیه
DeepCool Pangu V2 Mid Tower Case Review
ehsan1377 (04-06-14), SajjadKhati (04-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks