سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir_toos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادر بورد رو خریدی؟؟
سلام. من 3-4 سالی هست که از بازار سخت افزار آمدم بیرون و دیگه مثل سابق اطلاعاتی ندارم. اگر میشه منو برای بستن یک سیستم توپ کمک کنید.
مادربرد رم پیچ2 اکستریم ایسوس رو انتخاب کردم.
حالا برای سی پی یو - رم - گرافیک نیاز به مشاوره دارم
درضمن هارد هم از اون کاور سبز های وسترن 64 مگ 1ترا میخوام بگیرم
پاور هم از سابق 1030 وات دارم( همون سری که با کیف میدادن)
کیس هم x5 گرین انتخاب کردم
------
فقط یک چیزی رو بگم قیمت برام زیاد ملاک نیست نه که ملاک هم نباشه ولی دوست ندارم آشغال خری کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----
رم هم فکر کنم 6-8 گیگ برام کافی باشه. خودم در نظر داشتم اگر کورس ایر خوب باشه از اون بگیرم.
----
پیشاپیش از همه عزیزانی که قصد کمک و مشاوره دارند کمال تشکر رو دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir_toos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادر بورد رو خریدی؟؟
amir_toos (26-09-11)
نه هنوز. انتخاب کردم
کاربر شهرسختافزار
چیپ x58 داره از رده خارج میشه و الآن ارزش تهیه کردن نداره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir_toos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بورد و سی پی یو سندی بریدج بگیر!قابلیت اورکلاک بهتر با گرمای کمتر و فرکانس بسیار بالای رم+ sata 3.0 (کنترل با چیپپ ست p67 )+ یو اس بی 3 و...
cpu : i7 2600k
main:p8p67 deluxe b3.0
ram:2*4gb corsair vengeance 2000 cl9& gskill ripjaws x 2000 cl9
vga:amd 6950 2gb& nvidia gtx 560ti
case:cooler master cm 690II
برند کارت گرافیکتون رو سعی کنید از مارک های معتبر مثل msi asus xfx sapphire gigabyte و... انتخاب کنید!
amir_toos (27-09-11)
خب من برای انتخاب گرافیکی یک کمی دو دل هستم! الان خیلی نظرم به 6950asus DirectCUII هست ولی Nvidia بهتر ازAti نیست؟؟؟ البته ناگفته نماند که این مدل Ati 2گیگ رم داره:D
برای واتر کولینگ چی پیشنهاد میدین ؟ چیزی باشه که تو ایران پیدا بشه چون حوصله ندارم برم از دوبی بیارم یا بگم وارد کنن( هم هزینه زیاد میخواد هم وقت زیادی میگیره. ترجیحا یک چیز خوبی هم باشه که تو تهران بشه پیدا کرد)
ممون
کاربر شهرسختافزار
بهتره که روی 2 گیگ 6950 تاکید نکنی چون هر دو کارت در بیشتر بازیها از لحاظ قدرت یکی هستند. اما 560ti با چند درایور جدید انویدیا مشکل اساسی داره پس asus 6950 direct cu II انتخاب بسیار بهتریه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir_toos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu i7 2600k دارای فرکانس 3400 مگا هرتز که میتونی با noctua NH-D14 تا 5000 مگا هرتز اورکلاکش کنی! این رقم کافی نیست؟؟البته به خاطر بزرگی خنک کننده باید رم rip jaws x یا چیزی هم قواره اون بگیری.
با قطعات دیگه مخالفت یا مشکلی نداری؟
ضمنا بهتره برای سیستمت یه ssd ocz agility 3 120 gb هم بگیری تا سرعت فضایی اس اس دی ستا 3 رو هم تجربه کنی!
amir_toos (28-09-11)
|
|
خب پس تا این چا تکلیف گرافیک با رم مشخص شد. پس دیگه برم RIP JAWS رو اضافه کنم
---
من نمیخوام اورکلاک کنم. چون فشار زیادی به سیستم میاد و بعدش...
---
اون فنی هم که گفتی نمیخوام بگیرم چون خیلی زشته:d اگر قرار باشه خودم میتونم درسته کنم( با فرزCNC یک پلیت برای CPU درست میکنم و با چند لوله گردش حرارت به اون لحیم و دو عدد فن دور بالا هم نصب می کنم. ( ولی هنوز فکری براش ندارم)
---
مادربرد تو همه رده ایسوس هم دیگه چیزی بهتر از این مدلی که گفتی هست یا نه؟ من بحساب داشتم raMpage iii رو نگاه میکردم اونم همون سری58 بود بی خیال شدم! این یکی که گفتی ظاهرا یک بلوتوث هم داره:D
ولی Maximus IV Ext هم بدک نیست ها. ولی از P8p67 خرش بیشتر میره اما اختلاف قیمت ها 200 تومن هستش. اون یکی 325 اگر اشتباه نکرده باشم و این یکی 510 ( البته حدودی آمار گرفتم)
کاربر شهرسختافزار
حتی اگر نخوای اورکلاک کنی باید یه کولینگ خوب برای i7 2600k بذاری وگرنه خیلی داغ میشه و از عمرش کاسته میشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir_toos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل 9900 max zalman یه انتخاب خوشگله!در ضمن اگه اورکلاکر نیستی max IV extreme اصلا انتخاب منطقی نیست!
ssd یادت نره!کیس رو هم نگاه کردی؟چطوره؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks