M3RS4D 50062 (14-02-15)
سلام دوستان
قصد خرید یک کیس تا 1.7 نهایت 1.8 رو دارم ...
فطعاتی که در نظر دارم اینا هستن :
Vga Zotac 750ti 2gb dddr5
Intel Core i3-4160
Ram 4gb kingston hyperx 1600
HDD 1TB WD Blue
Case Green Pars
POWER GREEN 430A-SP
Asus 24X DRW-24D3ST
اما مادر بورد ...
خودم این مین رو در نظر داشتم که بگیرم : gigabyte h81m-s2pv
ولی امروز فروشنده بهم گفت که مین ضعیفی هست و چند مورد خرابی داشته ...
بعد هم یه مین 450 تومنی Asus پیشنهاد داد .
من تاپیک های دوستان رو میخوندم اکثرن این مین پیشنهاد میشد ...
حقیقتش زورم میاد واسه مین بیشتر بدم ، چون احتمالاً قصد ارتقاع ندارم ...
به نظر شما همین H81 رو بگیرم ؟
یا اگر نه یه مین دیگه نهایت تا 300T پیشنهاد بدید .
بعد در مورد پاور ...
اگه بعداً خواستم یه رم 4 دیگه بگیرم این پاور جواب گو هست ؟ یا باید بالا تر بگیرم ؟
پیشاپیش ممنون .
M3RS4D 50062 (14-02-15)
|
پاور رو Corsair VS550 بگیرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J2V2D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از فروشنده هم بخواین واضح تر بگه. مثلا تا حالا برد ASUS خرابی نداشته؟؟؟ یا MSI ???? به حرف این فروشنده ها اعتباری نیست.
شما بردی بگیرید که کمترین خرابی رو داشته باشه و گیگابایت هم کم ترین خرابی رو داشته همیشه. بعدشم ASUS و MSI بوده.
GIGABYTE GA-H81M-S2PV Motherboard Review and Testing Performance | eXtremeSpec
J2V2D (15-02-15)
پس به نظر شما همین برد رو بگیرم و واسه این قطعات ، به قول فروشنده ضعیف نیست ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد دوست عزیز میشه بفرمایید مثلا فرق این مین با ASUS - H81-PLUS در چیه ؟
کلاً در چه مواقعی واسه برد بیشتر هزینه میکنن ؟ فقط واسه ارتقاع یا به اورکلاک اینا ربطی داره ؟
M3RS4D 50062 (15-02-15)
من کلا تو پیشنهاد هایی که میدم چیزی بیشتر هزینه نمیکنم. فقط برحسب نیاز میگم چه قطعه مناسب کاربری شماس.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J2V2D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خوب اورکلاک و گیمینگ و رندرینگ و سرور معمولا هزینه بیشتری دارن به سیستم های معمول خونگی. بعضی جا ها هم هزینه های خیلی بیشتر میشه و فقط برای برد هم نباید در نظر گرفت. باید تمام قطعات هماهنگ باشن و مناسب ,بنحوی که مشکلاتی از قبیل گلوگاه ایجاد نشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد GIGABYTE GA-H81M-S2PV هم سیستم صوتی قویتری داره هم از خازن های با کیفیت تری برخوردار هست و حتی تا حدی قابلیت اورکلاک رو هم داره بنحوی که Intel Core i7-4770K رو براحتی تا فرکانس 4.6 هم اور کردن.(اگه اون بررسی رو که دادم میخوندین متوجه میشدین چه برد فوقالعاده ای هست و ارزش خرید بالایی هم داره.)
به نظر من Asus H81 -Plus بگیر عالیه
J2V2D (15-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks