Samsung Full HD S24D395 Plus PLSبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdicr9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
620T
کاربر شهرسختافزار
شد همین مانیتور با مشخصات بالا بودجه نهایتا 1900000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu corei5 6400
main Gigabyte GA-H110M-S2HP
ram 2*GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15
hdd 1tb seagate
case green oraman
power b500 ver 2.0 cooler master
cpu cooler notus 100 greem
یه دی وی دی درایو کم داره.سی پی یو فکر کنم 6100 شه حله چون چیز دیگشم نمیشه دست زد درسته؟اگه پیشنهادی داری که با بودجه جور در بیاد بدی ممنون میشم
|
|
خوبه پاور میتونی کولر مستر الایت 460 وات بگیری برای این سیستم مناسبه .ارزونتر هم هست .رایتر هم Hp خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdicr9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
BenQ GW2470H Monitorبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت راجغ به این چیه؟
این هم مونیتور خوبیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdicr9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdicr9 (02-08-16)
کاربر شهرسختافزار
بین این و همون سامسونگ کدوم بیشتر بدرد کار ما میخوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اول سامسونگ و بعد benq را توصیه میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdicr9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdicr9 (02-08-16)
کاربر شهرسختافزار
پریمیر میتونه اجرا کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم کار حرفه ای با پریمیر نیست همون در حد معمول
|
|
mehdicr9 (03-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks