cpu corei5 6400
main Gigabyte GA-H110M-S2HP
ram 2*GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15
ssd samsung 750 evo 120gb
hdd 1tb seagate
case green oraman
power b500 ver 2.0 cooler master
cpu cooler notus 100 greem
کاربر شهرسختافزار
سلام
یه کیس واسه کار با فتوشاپ در حد روتوش عکس واسه اتلیه میخوام که اذیت نکنه دیگه
بودجه نهایتا 1/5 یعنی بیشتر نشه اصلا حالا اگه کمتر شد که بهتر
یه سوال هم داشتم
VGA - MSI R7 260X / 2GB
ASUS M5A97 R2.0
GEIL Enhance Veloce DDR3 4GB 1600MHz CL9 Singel Channel RAM
CPU AMD FX-6300 - 3.5GHz - X6
هارشم 3ترا گرین یه 320 هم ویندوز روش
یه چنین سیستمی بستیم سیستم خوبیم بود فقط تو فتوشاپ خیلی اذیت میکرد مخصوصا اخر کار که میخواستی سیو بگیری باهاش طرح میزدیم یخورده سنگین ولی این سیستم نباید کم بیاره یه رم 4 دیگه از همون مدل اضافه کردیم بهتر شد ولی بازم نه اونی که باید باشه مشکل از کجاس؟
|
|
cpu corei5 6400
main Gigabyte GA-H110M-S2HP
ram 2*GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15
ssd samsung 750 evo 120gb
hdd 1tb seagate
case green oraman
power b500 ver 2.0 cooler master
cpu cooler notus 100 greem
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون intel hd جواب کار میده؟
از 1/5 خیلی بالاتر شد من اینترنتی قیمتارو در اوردم 1660000 شد
سوال اون بالا در مورد اون سیستمی که گذاشتمم جواب بدی ممنون میشم
اون سیستم باید بررسی بشه . علت های مختلف میتونه داشته باشه . حرارت پردازنده و ... باید به دقت بررسی بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdicr9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم هم SSD را حذف کنید .قیمتش کاهش پیدا میکنه .
کاربر شهرسختافزار
مرسی از راهنماییتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط intel hd کافیه تنها اذیت نمیکنه؟
کاملا کافیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdicr9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
من خودم به پیشنهاد آقایAMD>INTELهمین سیستمو بستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdicr9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان دارم راحت کار میکنم
فقط کیسشو یدونه x2 jagaur بستم که جادار ترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ASUS - H110M-C / DDR4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادریرد چطوره؟
یه مانیتور خوبم تا 500 یکم بالاتر ایراد نداره فقط زیاد نشه واسه همون اتلیه کار با فتوشاپ و روتوش و این چیزاس یه چیزی که دقت رنگ و کیفیت خوبی داشته باشه فقط حتما 24 باشه چی پیشنهاد میکنی؟
آخرین ویرایش توسط mehdicr9 در تاریخ 01-08-16 انجام شده است
اون بردی که گفتم را بیشتر میپسندم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdicr9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
24 با این پول نمیدن .
BenQ Full HD GW2270H
این مدل حدود 450 هست .
کاربر شهرسختافزار
تا 600 خوب یه 24 معرفی کن مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks