بعد هیشکی هم نپرسید چرا کارت گرافیک برنمیداری! :D کارت گرافیکم NViDIA 9600GT هست.
در مورد توان تحویلی پاور خیلی مشکوکم. چطوری میتونم حساب کنم که توانش کافیه یا نه؟
کاربر شهرسختافزار
بعد هیشکی هم نپرسید چرا کارت گرافیک برنمیداری! :D کارت گرافیکم NViDIA 9600GT هست.
در مورد توان تحویلی پاور خیلی مشکوکم. چطوری میتونم حساب کنم که توانش کافیه یا نه؟
|
|
پاورتون مناسبه . با لینک بالا هم میتونید حساب کنید . البته در مورد مادربرد میتونید یک مادربرد بهتر جایگزین کنید مدل زیر درسته برای گیمینگ هست ولی دارای دارای قطعات با کیفیت مناسب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darwin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGABYTE GA-Z97X-GAMING 3
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-Z97X-Gaming 3 (rev. 1.0)
در مورد پاور هم روی این پاور هم یک بررسی داشته باشید ENERMAX Revolution XT 630w GOLD
*MoJtAbA* (20-08-14), darwin (20-08-14), Farc0da3lx (20-08-14), Morteza.m1371 (20-08-14)
کاربر شهرسختافزار
کلا نمیتونم با کادربردهای گیگابایت ارتباط برقرار کنم! مثلا همین مدل. من شش تا PCIe رو میخوام چیکار؟ بعد هشت تا USB 2.0 گذاشته که خیلی غیرمنطقییه. و همچنین شش تا USB 3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پاور مزیتش نسبت به Corsair چیه؟
یکسری از پورتها استاندارد چیپ z97 هست . بیشتر تحقیق کنید در این زمینه . مخصوصا خروجی صدا و شبکه این برد گیگابایت بینظیر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darwin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انرمکس رو میشه گفت بهترین سازنده پاور تو جهان دونست . 80 plus gold دارد . گارانتی معتبر داخلی هم دارد بر عکس کرسیر
darwin (20-08-14), Morteza.m1371 (20-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks