سلام و عرض ادب
من از کاربران آدوبی هستم و با نرم افزارهای پریمیر پرو و افترافکت کار می کنم، اول قصد داشتم که یک سیستم 2011 خرید کنم که بخاطر کمبود بودجه منصرف شدم و روی 1150 متمرکز شدم.
اصلا اهل آینده نگری نیستم چون این سیستم حداقل 2 یا 3 سال کار می کند و تا آن موقع کارت گرافیک های پاسکال، پردازنده های سری جدید اینتل و ... معرفی می شوند، پس به دنبال اقتصادی ترین قطعات هستم.
مادربرد: Gigabyte GA-H97-D3H
البته به مادربردهای MSI Z97 PC Mate و MSI Z97 Guard Pro ارادت ویژه ای دارم، اما به این دلیل که مدل اول از شیار M.2 و مدل دوم از درگاه HDMI ساپورت نمی کنند، از خریدشان فعلا منصرف شدم و مدل گیگابایت این دو ویژگی را با هم دارد، اما خب 6 فازی بودن این مادربردها برگ برنده ای نسبت به مدل گیگابایت هست.
پردازنده: Intel Core i7-4790K
کولر: ؟
قصد اورکلاک ندارم، لطفا یک کولر با قیمت مناسب پیشنهاد بدید.
حافظه: GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10
کارت گرافیک: ؟
در حال حاضر بین سه مدل 760، 770 و 960 مردد هستم، پهنای باند حافظه، رابط حافظه و هسته کودا فاکتورهای اصلی هستند، مدل 960 از پهنای باند 128 گیگابایتی استفاده می کند و همچنین رابط 128 بیتی، اما مدل 770 به نسبت کارایی بهتری دارد.
لطفا بهترین مدل های این سه مدل گرافیک را معرفی کنید (در رابطه با 770 قیمت های مدل 4 گیگابایت را معرفی کنید).
در رابطه با 960 متاسفانه در موتور رندرنیگ افترافکت ساپورت نمی شود.
As far as what video card you should buy, that is really up to you and your budget. If it was me, I would go with the GTX 760 or GTX 770. Remember you can NOT use the Ray Traced 3D Render Engine with the GTX-750, GTX-750 TI or the GTX 900 series of video cards.
دیسک سیستم عامل: Crucial M550 128GB
دیسک ویدئو: Seagate Barracuda 1TB
منبع تغذیه: ؟
کیس: Xigmatek Mach
با توجه به داشتن سه فن، فضای نسبتا مناسب و قیمت عالی گزینه خوبی هست.
از کمک شما قدردانی می شود.

Bookmarks