من برنامه نویسی وب و اندروید کار نکردم ولی طبق چیزهایی که سایت شون نوشته ، اگه نرم افزارتون اندروید استودیو یا در ویژال استودیو از asp.net کار میکنین ، پیشنهادشون i5 بوده اغلب . بنابراین i7 براش کاملا کافی هست . بالاخره هر نرم افزار دیگه ای هم که کار میکنید ، میتونید در اینترنت سیستم مورد نیازش را جستجو کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط homelo4733 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آینده را نه من میدونم و نه شما و نه هیچ کس دیگه . شاید در آینده یه بازی ای بیاد که برای پردازش به یه پردازنده ی 12 هسته ی 2 نخ احتیاج داشته باشه .
شما الان هم که ارتقاء بدین (مثلا یه پردازنده ی 8 هسته ای بخرین) ، قطعا در آینده قطعات به روزتر میشن و ممکنه پردازنده ی 4 هسته ای ای که در آینده ارائه میشه ، با هزینه ی کمتر ، از پردازنده ی 8 هسته ای ای که الان تهیه میکنید هم قویتر باشه . بنابراین به نظرم فکر حال رو کنین . برای آینده ، بهتره که همون موقع تصمیم بگیرین.
من نمیدونم قطعات حال حاضرتون چیه . اما برای چیزهایی که شما میخواین ، یه پردازنده ی i7 4790K (که احتمالا قیمت اش 2.5 تومن هست) و رم 16 گیگ و گرافیک ای که بودجه تون میکشه و بسته به بازی ای که در تنظیمات مختلف و در ریزولیشن مختلف و حساسیت ای که به فریم دهی دارین یا نه ، تهیه کنید . و برای نرم افزارها هم یه ssd تهیه کنید .
البته پاورتون هم باید ساپورت کنه این قطعات را و چون پردازنده ی 4790K ، داغ میکنه ، یه کولر قدرتمند هم براش تهیه کنید (خنک کننده ی notus 400 یا در صورت امکان ، بهتر از این) .

Bookmarks