خوب پس حداکثر بودجه را 12 تومن در نظر بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب پس حداکثر بودجه را 12 تومن در نظر بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
شما ابتدا باید یک پردازنده استوک یا کار کرده بخریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط homelo4733 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که برای این مادربرد میشه
I7 4770
که حدود 2 تا 2.5 قیمت داره
گرافیک توصیه من RX 580 ARMOR از برند ام اس آی با قیمت 3 تومن
رم دو ماجول : DDR3 تک کاناله 1600 مگاهرتز CL11 تیم گروپ مدل ElitePlus ظرفیت8 گیگابایت
کیس گرین استرایکر
پاور 580 گرین
خنک کننده گرین نوتوس 200
SSD هم 240 گیگ وسترن گرین
هارد هم 2 ترا سیگیت 7200
homelo4733 (08-11-19)
این گرافیک هم مورد خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI GTX 1650 GAMING X
اگر میخواهید انویدیا باشه .
homelo4733 (08-11-19)
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت اینکه وقت میذارید فقط چندتا مورد یکی اینکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu را چرا استوک پیشنهاد میکنید؟ به شخصه اصلا دید خوبی به خرید دست دوم ندارم
و دیگه اینکه بازی هایی که اخیراً منتشر شده اکثر رم 16 گیگ را توی سیستم پیشنهادی اعلام کردن. میشه یه رم 16 دو کاناله معرفی کنید.
گرافیک هم تصعب خاصی ندارم ولی ترجیح میدم انویدیا باشه پس انتخابمGTX 1650 هست. نظرتون درباره GIGABYTE GeForce GTX 1650 GAMING OC 4G چی هست؟
آخرین ویرایش توسط homelo4733 در تاریخ 08-11-19 انجام شده است
مسئله اعتقاد شما نیست . این پردازنده دیگه به صورت نو نیست . بیش از 5 سال از معرفی این سری میگذرد طبیعتا نو در بازار نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط homelo4733 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو ماجول از رم زیر تهیه کنید دو عدد 8 گیگ بالا هم نوشتم میشه 16 گیگ
نوشته ها را دقت کنید که بالا نوشتم
همون مدلی که معرفی کردم از ام اس آی یک سر و گردن از این مدل شما بهتره
homelo4733 (08-11-19), SajjadKhati (08-11-19)
کاربر شهرسختافزار
این cpu i7 4770 را ظاهراً اینجا داره همین مدله دیگه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت و خرید پردازنده اینتل Core i7 4770 Haswell| لیون کامپیوتر
و جایی یا شخصی سراغ دارید برای استوک که مطمئن باشه؟
بعد این کیس استرایکر آنلاین جایی موجود نیست خیلی هم خوشم اومده ازش کجا میتونم پیدا کنم؟ کلا یه مکان معتبر هم برای این هم بقیه فطعات سراغ دارید بفرمایید. تهران هم باشه اشکال نداره ولی اصفهان ترجیحاً
آخرین ویرایش توسط homelo4733 در تاریخ 08-11-19 انجام شده است
|
|
همین لیون اوکی هست برای خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط homelo4733 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید بازار رو بگردید میتونید پیدا کنید .
فروشگاه گرین طبقه دوم پاساژ ایران را سر بزنید . باقی قطعات هم فروشگاه ACC بازار ایران
کاربر شهرسختافزار
دوباره سلام. راستش من با چند نفر دیگه مشورت کردم (البته جسارت نباشه ها!) و نظرشون اینه که مادربرد h97 قدیمی شده و به غیر از اینکه رم ddr4 را پشتیبانی نمیکنه cpu مناسب که نو باشه براش پیدا نمیکنم در نتیجه باید استوک بندازم که در این صورت هم هزینه استوک اروپا که قیمت کرده بودن بیشتر از خرید یه مادربرد دیگه و cpu نو میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواستم ببینم نظر شما چیه؟ آیا مادربرد واقعاً اینقدر از رده خارج شده؟ و اینکه یه سی پی یو نو که ساپورت کنه گیر نمیاد؟
و بعد هم یه لیست کامل دادن با یه ماربرد دیگه. میخواستم لطف کنید نظرتون را درباره این لیست بدید و اونو مقایسه کنید با لیستی که خودتون زحمت کشیده بودین در حالتی که مادربرد همون h97 باشه.
در ضمن تو این رنج قیمت پیشنهاد بهتری ایگه دارید چه با مادبرد خودم و چه با یه مادربرد دیگه بفرمایید. در کل خواسته من بیتشرین بازدهی با کمترین قیمته (مثل همه دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) و اصرار خاصی روی h97 ندارم.
ممنون از راهنماییتون
photo_2019-11-11_17-41-34.jpg
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks