آقا اگه یه زحمتی بکشید مدلشو با همه مخلفات و متعلقات پیشوند پسوند میانوند :1. (38):مشخص کنید من ممنون میشم
پایین عکس دوتا مدل زده کدوم یکی؟
Printable View
آقا اگه یه زحمتی بکشید مدلشو با همه مخلفات و متعلقات پیشوند پسوند میانوند :1. (38):مشخص کنید من ممنون میشم
پایین عکس دوتا مدل زده کدوم یکی؟
عزیز رستوران نیست .مخلفات داشته باشهنقل قول:
Cooler Master Elite 460W PSU
:1. (38):
بعدا اگه خواسم یه asus gtx 950 strix 2 g بذارم همین کولر مستر 460 جواب میده نیازی به تبدیل پاور نیست؟
بله میخوره . اون کارت 1 6 پین pcie میخوره که این پاور دارد .
بی نهایت تشکر امروز خیلی سوال کردم می دونم شما هم خیلی سرتون شلوغه
ممنون که اینقد حوصله میکنید
اجرکم عندالله
چاپگر سه کاره خوب و بادووم سراغ ندارین؟
با چه مقدار بودجه ؟
تا 700 نهایتا
آقا ما یه مشکل خیلی وحشتناکی داریم
بعد از کلی تحقیق و سبک سنگین کردن یه لیست قطعاتی آماده می کنم میدم فروشنده کامپیوتر بر میگردم میبینم بعضی قطعات یا گیر نمیان یا خود فروشنده به زور می خواد چیز دیگه ای به ما تحمیل کنه ... محض رضای خدا شما بگید چکار کنیم تو این وضعیت؟
پست های پشت سر هم نزنید . چندبار ادغام کرد
خرید قطعات هم چاره شما خرید قطعات از فروشگاه های آنلاین مثل آریا و .. میباشد . شما اگر مطمئن باشید فروشنده نمیتونه قطعه ای را جایگزین کنه :1. (27):
HP LaserJet Pro MFP M125nw Printer
سلام و عرض ادب
1_این تو مشخصات مادربورد چه معنی میده؟ Maximum shared memory of 1024 MB ؟
2_آیا این دوتا مادر بورد تفاوت قابل توجهی باهم دارن؟ از نظر فنی، کیفیت ساخت، دوام ؟
asrock H110M-HDV و asus B150M-A چیزی که خودم تحقیق کردم به نظر تفاوتی باهم ندارن ولی نمیدونم چرا از نظر قیمت یه اختلاف 100 تومنی باهم دارن واسه همین سوال برام پیش اومده. آیا چیززی هست که نمیدونم؟
3_درنهایت خودتون کدومو ترجیج میدید ؟
*هدفم اینه تا حد امکان قیمیت نهایی کامپیوتر رو بیارم پایین . می خوام بدونم عوض کردن ایسوس با این مادربورد به خاطر 100 ارزشش رو داره یا نه همین.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4_اینا به هم میخورن؟
1)m.board: ASRock H110M-HDV LGA1151 H110
2)Ram: G.SKILL Ripjaws V 8GB 4GBx2 2133Mhz C15 DDR4
3)cpu: Intel Skylake Core i3-6100 CPU
4)cooler: GREEN Notus 100
5)H.D.D: Seagate Barracuda ST1000DM010 - Hard drive - 1 TB
6)Power: Cooler Master Elite 460W PSU
1- یعنی تا 1 گیگ از حافظه سیستم برداشت میکنه میکنه igp
2- h110 چیپ محدودتری هست .از نظر pcie ,....
3-b150
-----
قبلا جواب دادم