برا من که کارم تو گرافیک و رندر و این چیزا نیست مشکل بزرگی پیش میاد؟ حالا میگید محدود از چه نظر؟ اصلا این pcie چی هست شرمنده که اینقد تو باغ نیستم:1. (38)::1. (38):
قبلا با مادربورد ایسوس رو گفتید حالا با این یکی چطور؟
Printable View
برا من که کارم تو گرافیک و رندر و این چیزا نیست مشکل بزرگی پیش میاد؟ حالا میگید محدود از چه نظر؟ اصلا این pcie چی هست شرمنده که اینقد تو باغ نیستم:1. (38)::1. (38):
قبلا با مادربورد ایسوس رو گفتید حالا با این یکی چطور؟
اگر بودجه نداری این رو بگیر . تفاوتش هم از نظر چیپست و هم از نظر کیفیت زیاد هست .نقل قول:
چیپست b150 از pcie 3.0 پشتیبانی میکند ولی h110 خیر .
استاد شما لطف کن بگو اینpcie 3.0 چی هست . اصلا بکار من میاد ؟
از این چیزا سر در نمیارم ولی یه نگاهی اینجا بنداز بی زحمت http://www.asrock.com/mb/Intel/H110M-HDV/?cat=Specifications
pci e 3 نداره ؟ :1. (32):
pcie نسل سوم . اگر بعدها کارت گرافیک اضافه کنید به دلیل pcie نسل دو نمیتونی از نهایت قدرت گرافیک استفاده کنید .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بی زحمت این لینک یه نگاهی بنداز
کم کم دارم به داناییتون شک میکنم استاد:2mo5pow:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:1. (12):
PCI Express Revision 2.0نقل قول:
سایت اینتل خیلی این مورد را نوشته . نمیدونم شرکت سازنده برد این رو از کجاش آورده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما شک کن مهم نیست .
آقا حالا این وسط تکلیف ما چیه نوشته سایت سازنده معتبرتره یا شما ... شما بگید والا به خدا نمیدونم چیو کیو باور کنم :1. (12):
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز؛ قصد دارم رم لپتاپم رو ارتقاء بدم و بعد از مدت ها یاد یوزر شما و این انجمن خوب و مفید افتادم. امیدوارم که پست در جای مناسبی ارسال شده باشه.
خب من یک لپتاپ Lenovo مدل ThinkPad Edge E530 دارم. ورژن H0ET95WW .
سی پی یو : Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz
در حال حاضر 4 گیگ رم داره. قاب لپتاپ رو باز کردم و از رم عکس گرفتم.
داخل سایت Lenovo مدل لپتاپم رو سرچ کردم و در مورد RAM به این جزئیات رسیدم :
خوشبختانه تا 8 گیگ رم رو ساپورت میکنه. یعنی 4 گیگ دیگه هم میتونم داخل اسلات دیگر قرار بدم. ولی مسئله اینکه نمیدونم چه رم از چه کارخونه ای و چه مدلی باید تهیه کنم :(
این تصویر 4 گیگ رم فعلی لپتاپ من هست با جزئیات دقیق و...
سوالاتی که اینجا پیش میاد :
۱. امکانش هست همین رم فعلی رو هم برداریم و به جاش دو تا رم 4 گیگ با فرکانس بالا تهیه کنم؟ اگر بله، چه مدل و با چه مشخصاتی؟
۲. در صورتی که پاسخ سوال بالا منفی هست، احتمالا کاری که باید بکنم اینکه فقط یک رم 4 گیگ دیگه تهیه کنم. خب، رم 4 گیگ دیگه با همین مشخصاتی که داخل تصویر بالا هست باشه؟ یا مشخصات دیگه هم میتونم بگیرم؟ کدوم روش بهتره؟
۳. آیا یک رم 4 گیگ دیگه از همین مدلی که در تصویر بالا میبینید در بازار موجوده؟ اگر بله، قیمتش چقدره حدودا.
سپاس.
تاپیک دیگر کاربران جای مطرح کردن سوال شما نیست . در بخش لپتاپ مشکلتون را مطرح کنید .نقل قول:
اوپس؛ عذر میخوام. تاپیک مستقل ایجاد شد. میتونید این پست هارو حذف کنید.نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس فراوان.