عزیز رستوران نیست .مخلفات داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid9696 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler Master Elite 460W PSU
کاربر شهرسختافزار
آقا اگه یه زحمتی بکشید مدلشو با همه مخلفات و متعلقات پیشوند پسوند میانوند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مشخص کنید من ممنون میشم
پایین عکس دوتا مدل زده کدوم یکی؟
آخرین ویرایش توسط omid9696 در تاریخ 03-12-16 انجام شده است
عزیز رستوران نیست .مخلفات داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid9696 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler Master Elite 460W PSU
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدا اگه خواسم یه asus gtx 950 strix 2 g بذارم همین کولر مستر 460 جواب میده نیازی به تبدیل پاور نیست؟
omid9696 (03-12-16)
کاربر شهرسختافزار
بی نهایت تشکر امروز خیلی سوال کردم می دونم شما هم خیلی سرتون شلوغه
ممنون که اینقد حوصله میکنید
اجرکم عندالله
چاپگر سه کاره خوب و بادووم سراغ ندارین؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 03-12-16 انجام شده است
omid9696 (03-12-16)
کاربر شهرسختافزار
تا 700 نهایتا
آقا ما یه مشکل خیلی وحشتناکی داریم
بعد از کلی تحقیق و سبک سنگین کردن یه لیست قطعاتی آماده می کنم میدم فروشنده کامپیوتر بر میگردم میبینم بعضی قطعات یا گیر نمیان یا خود فروشنده به زور می خواد چیز دیگه ای به ما تحمیل کنه ... محض رضای خدا شما بگید چکار کنیم تو این وضعیت؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 03-12-16 انجام شده است
پست های پشت سر هم نزنید . چندبار ادغام کرد
خرید قطعات هم چاره شما خرید قطعات از فروشگاه های آنلاین مثل آریا و .. میباشد . شما اگر مطمئن باشید فروشنده نمیتونه قطعه ای را جایگزین کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HP LaserJet Pro MFP M125nw Printer
omid9696 (03-12-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام و عرض ادب
1_این تو مشخصات مادربورد چه معنی میده؟ Maximum shared memory of 1024 MB ؟
2_آیا این دوتا مادر بورد تفاوت قابل توجهی باهم دارن؟ از نظر فنی، کیفیت ساخت، دوام ؟
asrock H110M-HDV و asus B150M-A چیزی که خودم تحقیق کردم به نظر تفاوتی باهم ندارن ولی نمیدونم چرا از نظر قیمت یه اختلاف 100 تومنی باهم دارن واسه همین سوال برام پیش اومده. آیا چیززی هست که نمیدونم؟
3_درنهایت خودتون کدومو ترجیج میدید ؟
*هدفم اینه تا حد امکان قیمیت نهایی کامپیوتر رو بیارم پایین . می خوام بدونم عوض کردن ایسوس با این مادربورد به خاطر 100 ارزشش رو داره یا نه همین.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4_اینا به هم میخورن؟
1)m.board: ASRock H110M-HDV LGA1151 H110
2)Ram: G.SKILL Ripjaws V 8GB 4GBx2 2133Mhz C15 DDR4
3)cpu: Intel Skylake Core i3-6100 CPU
4)cooler: GREEN Notus 100
5)H.D.D: Seagate Barracuda ST1000DM010 - Hard drive - 1 TB
6)Power: Cooler Master Elite 460W PSU
آخرین ویرایش توسط omid9696 در تاریخ 06-12-16 انجام شده است
omid9696 (06-12-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks