سلام خدمت دوستان و خصوصاً آقا نیمای گل ( که یادمم رفته بود روز تولدش بهش تبریک بگم و از این بابت ازش عذر می خوام )
وضعیت بازار چطوره ؟
برای سیستم زیر دست خودم یک برد ازراک 785 gpro یا 880gxh-usb3 می خواستم ترجیحاً 785 gpro
متاسفانه نمایندگی و پخش آری... از این دو مدل نداشتند یعنی تموم کرده بودند و گفتند به لیست خریدشون اضافه شده و تا برسه به ایران دو ماهی طول میکشه
فکر کنم این زمان انتظار تقریبی یواش یواش رو به اتمامه
میشه راجبش واسم خبر بگیرین ؟
در ضمن یه پردازنده آنلاکی میخواستم که با یه فن مناسب بهم معرفی کنید. ( کاربریم که فکر کنم قبلاً گفتم بهتون ) پردازنده ترجیحاً بیشتر از 110 تومن نره
رم هم DDR3 elixir تو بازار موجود است یا چی صلاح میدونید . در حال حاضر دو گیگ و اگه بودجم برسه 2 تا 2 گیگ
پی نوشت
راستی این نسل AM3+ چند وقت دیگه وارد میشه و اگه بشه قیمت بالایی خواهد داشت ؟ یا که نه ؟با توجه به قطعات انتخابیم میشه تقریبی حدس زد که بودجم در چه حدیه ، پس به نظرتون AM3+ برای من ارزش صبر کردن و خرید رو داره یا نه ؟
برد و سی پی یو جدید اینتل چه طور ؟ ( نسل سندی بریدج) اگه اشتباه نکنم سوکت 1155 باید باشه که بزودی عرضه میشه ( و یا شایدم شده ، راجبش خبری ندارم ) نظرتون راجب قیمت تقریبی اون چیه؟(برد و سی پی یو )

Bookmarks