واقعا ممنون. البته شما با این کارتون به من یاد میدید که چیزهایی که بلدم رو از کسی دریغ نکنم
اگه لازم نباشه از هارد SSD فعلا صرف نظر میکنم
و اینکه رندر چیز سخت افزاری نیس؟
ممنون خدانگهدار
واقعا ممنون. البته شما با این کارتون به من یاد میدید که چیزهایی که بلدم رو از کسی دریغ نکنم
اگه لازم نباشه از هارد SSD فعلا صرف نظر میکنم
و اینکه رندر چیز سخت افزاری نیس؟
ممنون خدانگهدار
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfanath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfanath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه نظر شخصی من رو بپرسید ، فعلاً برای SSD هزینه نمی کنم و با یه هارد یک ترابایت وسترن دیجیتال بلک یا سیگیت Barracuda 12 کار می کنم و وقتی که هزینه ای SSD پایین اومد ، خرید می کنم .
رندر هم ، سخت افزار نیست ، مثلاً فرض کیند توی 3DMAX دارین طرحی رو آماده میکنید . مدت زمانی که طول میکشه این طرح آماده بشه رو به اصطلاح رندر بهش مبگن ( به زبون خودمون گفتم که ساده وار بشه ) در طی مدت رندر ، و بسته حجم طرح گرافیکی یا ... ممکنه پردازنده با تمام توان خودش کار کنه و هرچقدر پردازنده قوتری داشته باشیم ای رندر زمان کمتری خواهد برد. حتی میتونید رم رو 4 گیگ بردارین و پردازنده رو 2600k انتخاب کنید . درآینده رم رو ارتقاء بدید.
Rezasam1 (17-07-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks