sfmth (30-06-17)
کاربر شهرسختافزار
دوستان گرامی من چند سالی هست سیستم اسمبل نکردم . الان میخوام قطعات زیر را برای اسمبل یک سیستم بخرم. آیا این قطعات درکنار هم مناسب و هماهنگ هست؟ (روی مین ایسوس و پردازنده اینتل کمی تعصب دارم)
پردازنده مرکزی اینتل سری Skylake مدل Core i3-6100
رم کامپیوتر ای دیتا مدل Premier DDR4 2133MHz 288Pin U-DIMM ظرفیت 8 گیگابایت
مادربرد ایسوس مدل H110M-C
کیس کامپیوتر گرین مدل Z Plus GRAND
منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP330A-ES
حافظه SSD سامسونگ مدل 850 Evo ظرفیت 250 گیگابایت
کاربرد سیستم هم معمولی هست. اتوکد و نرم افزارهای معمول مهندسی....
ضمنا آیا این مادربورد گرافیکش آنبورد هست؟
آخرین ویرایش توسط irestorer در تاریخ 30-06-17 انجام شده است
ویرایش توسط مدیریت انجمن
sfmth (30-06-17)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط irestorer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات خوبی هست . مشکلی نمیبینم
برای اتوکد سعی کنید رم را به 16 گیگ برسونید
برای cpu هم خنک کننده نوتوس 100 گرین تهیه کنید
DOOM999 (30-06-17), irestorer (30-06-17), mohsen1367 (30-06-17), sfmth (30-06-17)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون از پاسخ شما فقط دو تا ابهام دارم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این CPU را من بخرم مگه داخل جعبه اش فن خنک کننده نداره؟
ضمنا آیا این مین بورد خروجی گرافیک هم داره (نمیخوام کارت گرافیک بخرم) میخوام اگه بشه مانیتور قدیمی VS197DE خودم را مستقیم وصل کنم به این مین... آیا میشه؟
ویرایش توسط مدیریت انجمن
sfmth (30-06-17)
کیس زد پلاس گرند بدون فن نصب شده هست یا یکی داره فک کنم
ولی z4 astiak با 5 فن با ال ای دی قرمز میاد و 70 80 تومن گرونتره فقط بنظر من گزینه خوبیه یک نگاه بهش بندازین
گرافیک انبورد نداریم دیگه گرافیک این سیستم توی سیپیوشه
میتونین هم amd fx7850k وردارین خیلی با i3 6100 فرقی نداره تو سیپیو ولی گرافیکش خیلی بهتره و همینطور با رم ddr3 سازگاره و رم ارزونتری میتونین وردارین![]()
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط irestorer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون فن داخل جعبه ای که اینتل گذاشته کاملا کافیه و بی دلیل 50 هزار تومن خرج نکنید
اگه اینتل می دونست که این فن نمی تونه حرارت این پردازنده رو دفع کنه فن بهتری میذاشت (البته خیلی ها معتقد هستن که بهتر از اینتل می فهمن)
ضمنا هر چقدر دما بیشتر بشه فن با سرعت بیشتری کار می کنه تا حرارت رو دفع کنه و این فقط عمر فن رو کاهش میده مثلا اگه فن اینتل قراره 7 سال کار کنه 5 سال کار می کنه
فقط کسانی که اورکلاک می کنن باید از فن هایی با خنک کنندگی بالاتر استفاده کنن برای اونهایی که اور نمی کنن اصلا لازم نیست
حتی فن اینتل از خیلی از فن های بازار که گرون هم هستن بهتر کار می کنه
من فن اینتل روی پردازندم بود که دما روی 30 درجه بود از وقتی فن خراب شد رفتم یه فن گرین خریدم دما روی 42 درجه است و کارایی پردازنده به شدت افت کرده
من فقط نظرم اینه که رم Adata نخر. اولویت خرید رم به شکل زیره
جی اسکیل
کورسیر
ژیل
آخرین ویرایش توسط ramin1000 در تاریخ 30-06-17 انجام شده است
برای چی. adata که ارزون و خوبه نشنیده بودم بین اینا فرق بزارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
قیمتش چنده مگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
irestorer (30-06-17)
کاربر شهرسختافزار
رم را می تونم کینگستون هم بخرم. قیمت هر دوشون حدود 240 هست.
کدوم را بخرم؟
adata Premier DDR4 2133MHz 288Pin U-DIMM
کينگستون مدل KVR21N15S8-8 ظرفيت 8 گيگابايت
ویرایش توسط مدیریت انجمن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks