seyed mamali (28-11-14), مهدی بهادرفر (28-11-14)
760.000 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط streetking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دوست خوبمون تو انجمن میتونید همه این قطعات رو تهیه کنید و با استه بندی کامل تحویل بگیرید ,ایشون هستن Hessam II ,اینم وبلاگشون مارکتینگ آریا کامپیوتر | ™Aria Computer - لیست قیمت قطعات کامپیوتر
اسپسکر هم مدل های Logitech و Edifier مناسب ترین ها هستن
seyed mamali (28-11-14), مهدی بهادرفر (28-11-14)
دقیقا حرفتون درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگن که فلان بازی 6 گیگ رم میخواد ولی بازم با 8 گیگ رم هم مشکل هست
رم هم که GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2666MHz CL12 + Fan درسته تامینگش بالاتره ولی 2666MHz هست یه اینم توجه کنید(من نظرم رو این مدل هست)
تو این دو برد هم کیفیت گیگابایت مثال زدنیه(Asus Z97 Maximus VII Hero , Gigabyte GA-Z97X-Gaming GT) حتی میتونید با هم مقایسه و بررسی کنید AnandTech | Motherboards
Xigmatek Odin هم کیفیت خیلی مطلوبی داره با استحکام بالا و کولینگ خوب قیمتش هم تومن 470.000
بلندگو هم یکی از بهترین هاست
در مورد کیبورد هم فک نمیکنم رنگش تغیر کنه (این رنگه سبزش خیلی قشنگ تره از قرمز و ابی و سفبدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
و در مورد سوال اخرتون باید بگم که با این پیشرفت تکنولوژی و این همه پتانسیل پردازشی هر هفته داره یه سیستم جدید میاد , پس نمیشه گفت که این سیستم تا 5 سال جواب بده ,حتی برای بازی ,ولی اگه به اندازه توانش ازش انتظار داشته باشین ,تا زمانی که سالم برای شما کار میکنه حالا چه 10 روز چه 10 سال
موفق باشینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
keyone72 (28-11-14), seyed mamali (28-11-14), مهدی بهادرفر (28-11-14)
|
من اینارو دیگه انتخاب حتمی کردم !
مادربورد GIGABYTE Gaming Series GA-Z97X-Gaming GT
رم هم دیگه اینو انتخاب کردم GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2666MHz CL12 + Fan که 50 درصد انتخابم به خاطر فنش بوده !
گرافیک هم سری 970 گیگابایت
کیس رو باید حتما حتما این دوتارو از نزدیک ببینم Green X9Predator و Xigmatek Odin چون انتخابشون از روی عکس دشواره !
پاور : نامعلوم ! خنک کننده : نامعلوم
پردازنده : یا Intel Core i7-4790K یا Intel Core i5-4690K احتمال 70 درصد I5 رو بگیرم و باقیمانده رو خرج یه چی دیگه کنم !
hdd و ssd : نامعلوم
مانیتور : یا lgکه گفتم رو میگیرم یا Asus Full HD 27" MX279H AH-IPS باید حتما از نزدیک ببینم
موس : در حال حاظر razer taipan رو دارم و برای سیستم از همین استفاده خواهم کرد
کیبورد : احتمالا death stalker رو میگیرم
اینایی که زدم نامعلوم به این معنی نیس که هنوز نمیدونم چی رو بگیرم چون پیشنهاد زیاد دادن برای پاور دارم تحقیق میکنم که انتخاب آخرم رو کنم
ولی دوستان متاسفانه درمورد مانیتور و کارت صدا که گفتم هیچ چیزی نگفتن ):
seyed mamali (30-11-14)
پاور به نظرم 730 وات انرمکس بگیرید پشیمون نمیشید . خنک کننده هم hr2 macho گرینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط streetking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک ssd تهیه کنید . 128 گیگ پلکستور و یک هارد با توجه به میزان ظرفیتی که نیاز دارید .
alksdj (29-11-14), seyed mamali (30-11-14), streetking (28-11-14), مهدی بهادرفر (28-11-14)
Xigmatek Odin قابلیت نصب چندتا هارد رو داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (30-11-14)
7 عدد هارد 3.5 اینچیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط streetking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (28-11-14), seyed mamali (30-11-14), streetking (28-11-14), مهدی بهادرفر (28-11-14)
تو انتخاب رمتون شک نکید
چون این تفاوت تایمینگ ها رو واقعا احساس نمیکنید
کیس هم خودم گفتمXigmatek Odin ولی ارزش خرید X9 بیشتره
پاور هم ENERMAX بگیر که فوقالعادس
خنک کننده هم سمت واتر نرو, یه ایر بگیر ,اون Noctua که گفتم یکی از بهترین هاست
SSD HDD هم من مناسب تر از اینا برای کاربری شما ندیدم
مانیتور هم یه بررسی میزارم خودت بخون
[Phoronix] ASUS MX279H 27-inch LED-Lit AH IPS Monitor Review
کارت صدا رو نمیدونم خودم ولی همون چیپ روی بردت خیلی خوبه
seyed mamali (30-11-14), streetking (28-11-14)
این مانیتور یه مدل داره رنگ سیاهشه ! این مدلی پایه هاش سفید هستن ولی آخه چرا برای یه پایه با رنگ متفاوت 400 تومن کشیدن روش ! ؟ من تمام پیشنهادات عزیزان رو روی کاغذ یادداشت کردم فردا پس فردا میرم فروشگاه تک تکشون رو از نزدیک بررسی میکنم احتمال 80 درصد هم از فروشگاه فروم همه رو خرید کنم یا نهایتا چندقطعه رو اینجا بخرم !
ممنون
M3RS4D 50062 (28-11-14), seyed mamali (30-11-14)
|
مطمئنید هر دو یه مدل هستن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط streetking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (30-11-14)
والا تقریبا مطمئن هستم ! ولی بیخیال شدم دیگه ولی یادمه که این مانیتور ها بعضی هاشون تنها تفاوتشون توی رنگشون هست و پایه شون همین ! به نظرشما مانیتور سه بعدی بگیرم بهتر نیس ؟ مثل این مدل لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: ASUS VG278HE 27inch 2ms 144Hz 3D Monitorبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (30-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks