از اینکه به سوالاتم پاسخ میدید از همتون سپاسگزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه بگم که من به جزء گیمینگ کار های طراحی هم میخوام انجام بدم منتها 70 درصد برای گیم میخوام و اینکه معمولا یه سیستم گیمینگ قوی جوابگوی کارای طراجی هم هست (: بازی های امروزی هم ماشالله که خوب بهینه نمیشن رم بالا میخوان مثلا call of duty advanced رم 6 میخواد ولی 8 لازمه ! درصورتی که بازی ای مثل farcry 4 بهترین گرافیک رو داره ولی با رم 4 به راحتی اجرا میشه ! این بازی ها همینطور بخوان پیش برن دیگه رم 16 به زور کفایت میکنه ! تازه نظر خودم اینه که بعد یه رم 16 دیگه هم اضافه کنم که 32 شه ... من الان بین این سه مدل واقعا نمیدونم کدوم رو بخرم
این که مدل خودم هست ! G.Skill Trident X 1600 CL7 DDR3 پایینترین تایمینگ رو داره ! ولی فرکانسش هم مثل تایمینگش پایینه !
از اون طرف این مدل GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2666MHz CL12 + Fan با یکم قیمت بالاتر و فرکانس بالاتر و تایمینگ نسبتا مناسب و از همه مهمتر با فن هستش !
و اینکه این رم هم هست GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10 ! واقعا آدم برای انتخاب دچار سردرد شدید میشه D:
این فروشگاه تک مکث لامصب قیمتاش نسبت به جاهای دیگه خیلی بالاتره
مادربورد هم خودم قبلا اینو انتخاب کردم Asus Z97 Maximus VII Hero خیلی ازش خوشم اومد کلا ایسوس توی ظاهر خیلی بهتر از گیگابایت عمل کرده ولی از اونطرف مادربورد انتخابی خودم برای گیمینگ ساخته شده !
کارت گرافیک رو هم که دیگه 970 رو از قبل انتخاب کردم و قطعیه !
ssd هم شدیدا لازم میشه چون کار من فقط گیمینگ نیست کار های گرافیکی و ... هم قراره انجام بدیم و اینکه برنامه زیادی توی درایو ویندوز نصب میکنم که ssd درایو اصلی ویندوز باشه خیلی بهتره !
Xigmatek Odin که معرفی کردید قیمتش چنده ؟ !
توی مانیتور بین این دو کدوم یکی رو بگیرم ؟
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: ASUS MX279H AH-IPS 27inch Monitor
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: LG 29UM65 IPS Ultra-Wide Monitor این خیلی عریضه ! و رزولوشن بیشتری هم داره منتها نمیدونم برای مانیتور تایمینگ میگن یا نه ولی تایمینگ مانیتور lg 14 میلی ثانیه است ): ولی بلندگوهای استریو هم داره
Logitech Z506 Surround Sound Speaker این عالیه ! کیفیت صداش شفاف هست دیگه ؟ یه وقت خش خش نکنه ؟! برای بازی میخوامش جوری که 5 طرفم صدا بیاد انگار خودم توی میدون جنگ هستم ! برای موسیقی هم مناسبه ؟!
Razer DEATHSTALKER ULTIMATE این صفحه کلید نور سبزش رو میشه به رنگ دیگه ای تغییر داد یا فقط سبزه ؟ و اینکه این کارت صدا هایی که به صورت جدا گونه برای فروش میزارن ارزش داره بخرمشون ؟ دقیقا کار اصلیشون افزایش کیفیت صدا هستش ؟
و در آخر شرمنده که اینقدر سوال میپرسم یکم به من حق بدید من چون 4سال یه بار و یا 5 سال یه بار اقدام به تعویض یا ارتقا سیستم میکنم باید یه چیزی بگیرم که حداقل تا 4-5 سال دیگه بتونه جواب بده من خودم مخالف این همه خرج اضافی ام ولی دیگه چه کنم مجبورم ! D:
این تاپیک رو درصورتی که دیگه به نتیجه کلی رسید میتونید حذف کنید
باتشکر از همه دوستان

Bookmarks