ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X7 Turbo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما مهم بودن کیفیت هست برم800 تومن بدم اونوقت کیفیت نداشته چه فایده ای داره باید فرداش هم لی برم و بیام تا درستش کنم خود هزینه کرایه مبلغی میشه..
با این اوصاف باید یه کم بیشتر بخودم فشار بیارم فکر کنم تا100 نومن دیگه بتونم هزینه کنم یعنی نهاین سیستم بشه900 تومن.
ابتدا یه سوال دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ملاک اصلی این دو مقایسه چیه؟ یعنی کدوم شاخص ها مهم اند چون در یه سری موارد یکی بر دیگری برتری و در سری دیگه مزیت برعکس میشه.
مثلا من الان phonom iix4 965 رو با i5 750 مقایسه کردم اکثر نتایج با هم برابرند و تفاوت بسیار جزیی بود اما در مقایسه شما تفاوتها زیاد.
ممنون میشم شاخص های مهم در این مقایسه رو عنوان نمایید.
در مورد سیستم
من عرض کردم که هارت دارم و نیازی نیست برم 68000 تومن دیگه پول هارد بدم.
یه 100 تومن دیگه میزارم رو سیستمم یعنی اینکه برای بستن یه کیس بدون مانیتور و هارد و دی وی دی و رایتر و کیبورد و موس و اسپیکر مبلغ 520000 تومن دارم
لطفا یجور قطعاتی انتخاب نمایید که سیستمم قوی باشه و دردسری فردا برام درست نکنه...
مچکرم
دوست عزیز فکر کنم نصف بیشتر پولم رو این گرافبخوئش اختصاص بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مین هم گفتم که ترجیحا ایسوس یا گیگا باشه..
ازتون خیلی ممنونم که مشاوره می دهید
مخلصبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks