aadam (06-02-10)
دوستان خسته نباشید
من چند مدتیه که تصمیم به ارتقاع سیستم دارم
و قطعات زیر را مد نظر دارم
Intel Core i5 - 2.66GHz - 750
Seagate - SATA 2 - 1 TeraByte 7200.12 32MB
(ST31000333AS
'گرافیک
5770
پاور
GREEN - GP535A
SONY - 24x / SATA
کپچر
K-WORLD PVR-TV 7134
فن
CPU FAN COOLER HYPER TX3
کیس / موس و کیبورد هم سلیقه ای هست
فقط می مونه چند سوال
اول
مادربرد انتخابی از سری P55A گیگابایت مد نظرم هستش
و انتخابم GIGABYTE - P55A-UD6 که 24 فاز هست
ولی یکم قیمت بالایی داره و از طرفی سری های 12 فازش ارزانتر هستند
اما قیمتی برای GIGABYTE - P55A-UD5 پیدا نمیکنم
(تمام مسخصات مثل P55A-UD6 هست با این فرق که 12 فاز و فکر کنم هم قیمت P55A-UD3 و P55A-UD4 )
ممنون میشم قیمت مادربرد P55A-UD5 را بدونم
(با اواژنک به واحدهای مختلف حدود ده ایمیل زدم فقط پنج نفر بعد چند روز جواب دادند و هیچ کدوم قیمتی را نگفتند و فقط پیچوندند / که اصلا از این خدماتشون با این همه تعریفی که دوستان میکنند خوشم نیومد)
دومین سوال
گرافیک انتخاب من 5770 هست
پیشنهاد شما از کدوم شرکت ها میتونه باشه
XFX - ATI RADEON EAH5770 - 1GB
SAPPHIRE HD 5770 1GB
GIGABYTE - ATI RADEON HD 5770 - 1GB
ASUS - ATI RADEON EAH5770 - 1GB
سوم
انتخاب رم DDR3 من هم برنده CORSAIR بود
اما با قطعاتی که برداشتم یکم خرجم را بالا برده
با مشخصات بالا چه رمی با چه ظزفیتی را پیشنهاد میکنید
چهارم
بین مانتیتور های زیر کدام بهتر ین انتخاب میتونه باشه
LG - 22" - W2253TQ
LG - 21.5" - W2261VP
SAMSUNG - 22" - P22500
SAMSUNG - 22" - P22700
SAMSUNG - 22" - SN2233
همشون کنتراست 50000:1
وضوح تصویر 1920X1080
فقط می مونه فرق پورت های ورودی های و زمان پاسخگوی و موارد فنی دیگه که امیدوارم شما کمک و همفکر کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط akbar_khan2312 در تاریخ 27-01-10 انجام شده است
aadam (06-02-10)
|
|
سلام
سیستم خوبی هست.اما من تا حالا p55A-UD5 ندیدم تو بازار.فک کنم همونud4pببندید خوب باشه!!تفاوتشون فقط تو یه پورت pci-eهست!!!که اونم پهنای باندش x4هست که کارایی رو کاهش میده!!واسه HDD تعریف WD Claviar blackرو زیاد شنیدم!!فک کنم 2تا 500رو رید 0 بکنی بهتر باشه!!برای گرافیک همه یبرندایی که گفتید عالین.بیشتر سلیقه ای هست.خودم شخصا XFXرو ترجیح میدم!!!واسه رم 4گیگ بسه!!با توجه به هزینه ها!!!اما واسه مانیتور ال جی w2261vp به بقیه ارجحیت داره به خاطر کامل بودن پورت های ورودی!!!
اگر سوالی داشتید من در خدمتم!!
akbar_khan2312 (28-01-10), ripek (30-01-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbar_khan2312 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزيز. قطعات عالي هستن و هيچ جايي واسه بحث در مورد خيلياش نيست. مارک Kworld عاليه. فقط پيشنهاد مي کنم DVD Writer HP 1270i-LS بگيريد و هاردديسک هم H.D.D Western Digital Caviar 1TBBlack edition-Sata II تهيه کنيد(اين که خيلي بهتره).
ضمنا فن موجود در باکس پردازنده کاملا جوابگو هست و نيازي نيست فن ديگه اي بخريد! مگه اينکه قطد اورکلاک داشته باشيد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbar_khan2312 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز اين مادربورد توي بازار هنوز نديدم. پس قيمت قطعي نميشه داد. گاهي اوقات قيمت با منطق جور در نمياد. مثلا GA EP43UD3L و GA EP43TUD3L هم قيمتند. به سياست و مقدار موجود در بازار و انبار آواژنگ هم بر مي گرده. فکر کنم آواژنگ چون نداشتن و واسه تهيه کردنشم نمي تونستن بهتون قول بدن اينجوري باهاتون برخورد کردن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbar_khan2312 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز برند XFX در رده هاي جهاني از مابقي بهتره. البته اگر بات گارانتي سازگار ارقام بتونبد گير بياريد. در اولويت بعدي Asus و يعدشم Giga و Sapphire.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbar_khan2312 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدقيمت رم کلا يکم بالا رفته. من پيشنهاد مي کنم اگر نمي تونيد واسه 4 گيگ رم Corsair هزينه کنيد فعلا دوال 2 گيگ بخريد و بعدا ماژول بهش اضافه کنيد(اينجوري ضرر نمي کنيد).
به نظر من P22500 و W2261VP از مابقي به نسبت قيمت بهترن. W2261VP داراي پورت HDMI هست که بنده به شخصه کاربرد منطقي فعلا براش نمي بينم. زمان پاسخگويي هم توي کار تاثير ملموسي نداره. چون همشون يا 2ms هستند يا 5ms که در عمل اختلاف ملموس نيست.
بنده P22500 رو پيشنهاد مي کنم.(کلا بنده برند سامسونگ رو در رده 22 اينچ به LG ترجيح مي دم).
بازم سوالي بود در خدمتم.(تا امروز ظهر هستم و هفته آينده نيستم).
aadam (06-02-10), akbar_khan2312 (28-01-10), hassanshaikhi (29-01-10), ripek (30-01-10)
ممنون از نظرات عزیزان
عزيز اين مادربورد توي بازار هنوز نديدم. پس قيمت قطعي نميشه داد. گاهي اوقات قيمت با منطق جور در نمياد. مثلا GA EP43UD3L و GA EP43TUD3L هم قيمتند. به سياست و مقدار موجود در بازار و انبار آواژنگ هم بر مي گرده. فکر کنم آواژنگ چون نداشتن و واسه تهيه کردنشم نمي تونستن بهتون قول بدن اينجوري باهاتون برخورد کردن.
در مورد موجود نبودن این مادربرد بگم که چطور
GIGABYTE - P55A-UD6
موجود هست اما
GIGABYTE - P55A-UD5
موجود نیست
اواژنگ هم بهم نگفتند موجود نیست
پاسم دادند به نمایندگی هاشون
اما میتونستند به جایی اینکه هزار خط ایمیل تایپ کنند
قیمت را میزدند
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3968
ripek (30-01-10)
ممنون از نظرت دوستان
برای مادربرد و گرافیک میدونم از چه گارانتی استفاده کنم
میشه در مورد گارانتی محصولات دیگه توضیحی بدید
و همچنین رم شرکت خوب و با گرانتی از برنده دیگه را معرفی کنید
یافروشگاه های خاصی را برای هر قطع در لیست خریدم در نظر دارید
تا نهایت اخر این ماه تصمیم دارم بیام تهران
و یکم به جمع بندی برسم
آخرین ویرایش توسط akbar_khan2312 در تاریخ 30-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
گارانتي کدوم قطعات عزيز؟
برخي از قطعات فقط با يه گارانتي عرضه ميشن و انتخابي نداريد.
akbar_khan2312 (11-02-10)
|
|
دوست عزیز منظورم موارد مثل زیر بود
مانیتور (مادیران) / مادر برد (اواژنگ) / هارد (سازگار)
رم هم فکر کنم (اسمان رایانه) (شاید هم سازگار)
پاور هم که مشخصه /
اما نمیدونم cpu اینتل گارانتی داره
مثل amd که اواژنگ گارانتی کرده
هر چند این قطعه نیازی به گارانتی نداره
ضمنا گرافیک SAPPHIRE را چه شرکتهای گارانتی کردند
کارت کپچر چی؟
اصلا به جز این که به تاریخ تولید و انقضا یک محصول باید توجه کرد
چه محصولاتی به خاطر گرون بودن گارانتی /
فرقی نمیکنه بدون گارانتی تهیه بشه
چه شرکتی های خدماتی بد نامی هستند که در لیست قطعات انتخابی من خدمات میدند
ضمنا کدوم نمایندگی این لیست در بخش تهران مربوط به خیابان ولیعصر میشه
http://www.sazgar.com/fa/reseller/reseller.html
محصولات اواژنگ هم ظاهرا نمایندگی تهران ندارند و از هر فروشگاهی تهیه بشه فرقی نمیکنه فقط کارت و هلوگرام داشته باشه کافیه درسته؟
و
و
آخرین ویرایش توسط akbar_khan2312 در تاریخ 14-02-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
در پاسخ بايد بگم که CPU سعي کنيد باکس تهيه کنيد حال مي خواد گارانتي داشته باشه و مي خواد نداش ته باشه. پردازنده اينتل رو با خيال راحت بدون گارانتي تهيه کنيد اما AMD رو بنا به عقيده شخصي و تجربه بنده با کارانتي تهيه کنيد بهتره.
گارانتي ST و Vista شنيدو بد سرويس مي دن. رم بستگي به نوعش داره که کجا ها گارانتيش مي کنن و کجاها خوبه. به نظر من به گارانتيشم بايد اهيمت بديد. مادربورد هم اگر گيگا بگيريد گارانتي آواژنگه والا ساير بوردها گارانتيشون متفاوته.
در مورد آواژنگ هم فرمايشتون صحيحه و اين يکي از نقاط قدرت آواژنگ به حساب مياد.
در مورد نماينده سازگار توي مجتمع ايران طبقه زير همکف فروشگاه زيتون منبع خوبي واسه خريده.
سوالاتتون خيلي کليه و جاي بحث زياد داره. اميدوارم در همين مختصر تونسته باشم کمکي کرده باشم.
اگر بازم سوال خاصي داريد در خدمتم.
akbar_khan2312 (14-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks