سلام دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره وقتش رسید که من این سیستم عتیقه را عوض کنم ... (خدا رو شکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
الان مایه ای که دارم حدودا 1 میلیون 200 تا یک میلیون 400 هست ...
قربون دستتون فقط یک چیز خوبی باشه که این پول از کفمون نره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکاتی که هست :
من تقریبا گیمر حرفه ای نیستم ... یعنی کارت گرافیکی نمی خوام خیلی خوف باشه اما در سطحی هم نباشه که بازی های الان هم به زور روش اجرا بشه
حداقل تا دو سه تا ورژن دیگه PES را قشنگ اجرا کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون می خوام دانلود آفلاین هم داشته باشم پس طبیعتا هارد هم خیلی کم نباشه تا با کمبود جا مواجه نشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو خیلی مطمئن نیستم ولی خیلی خوبه اگه دو تا هارد یکی اینترنال و یکی اکسترنال باشه ...
چون اگه بعدا خواستم ازWestern Digital TV, HD Media Player استفاده کنم مشکلی نداشته باشم
کارهای گرافیکی هم هی بگی نگی یه کارهایی می کنم اما اونم نه به صورت حرفه ای ...
آها راستی ... یک چیزی که خیلی برام مهمه اینه که تا اونجایی که امکانش هست کیس خفه خفه باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون من از صبح تا شب کامپیوترم روشنه و تو اتاق خواب هم هست اگه بخواد سروصدا کنه کارمون نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مانیتور هم فکر می کنم 21 ایده ال باشه AOC هم باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اساتید صلاح می دونن کارت DVB را هم همین جا معرفی کنن تا یک جا سیستم را ببندم.
البته یک کیبرد خوب هم اگه سراغ دارین بفرمایید چون این کیبرد بیچاره 4 تا دکمه اش کار نمی کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر

Bookmarks