تو فروم به این بزرگی کسی نیست کمک کنه ؟
سلام دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره وقتش رسید که من این سیستم عتیقه را عوض کنم ... (خدا رو شکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
الان مایه ای که دارم حدودا 1 میلیون 200 تا یک میلیون 400 هست ...
قربون دستتون فقط یک چیز خوبی باشه که این پول از کفمون نره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکاتی که هست :
من تقریبا گیمر حرفه ای نیستم ... یعنی کارت گرافیکی نمی خوام خیلی خوف باشه اما در سطحی هم نباشه که بازی های الان هم به زور روش اجرا بشه
حداقل تا دو سه تا ورژن دیگه PES را قشنگ اجرا کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون می خوام دانلود آفلاین هم داشته باشم پس طبیعتا هارد هم خیلی کم نباشه تا با کمبود جا مواجه نشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو خیلی مطمئن نیستم ولی خیلی خوبه اگه دو تا هارد یکی اینترنال و یکی اکسترنال باشه ...
چون اگه بعدا خواستم ازWestern Digital TV, HD Media Player استفاده کنم مشکلی نداشته باشم
کارهای گرافیکی هم هی بگی نگی یه کارهایی می کنم اما اونم نه به صورت حرفه ای ...
آها راستی ... یک چیزی که خیلی برام مهمه اینه که تا اونجایی که امکانش هست کیس خفه خفه باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون من از صبح تا شب کامپیوترم روشنه و تو اتاق خواب هم هست اگه بخواد سروصدا کنه کارمون نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مانیتور هم فکر می کنم 21 ایده ال باشه AOC هم باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اساتید صلاح می دونن کارت DVB را هم همین جا معرفی کنن تا یک جا سیستم را ببندم.
البته یک کیبرد خوب هم اگه سراغ دارین بفرمایید چون این کیبرد بیچاره 4 تا دکمه اش کار نمی کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
|
|
تو فروم به این بزرگی کسی نیست کمک کنه ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز. با اين پول سيستم خوبي ميشه بست که تقريباتوي هيچ چيزي کم نياره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SilaS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم اين موضوع و و فضاي کافي هاردديسک هم توي سيستم پيشنهاديم در نظر مي گيرم. ضمنا من WD HD Media Player هم خريدم و سوالي در رابطه با اون داشته باشيد در خدمتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SilaS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم اينارو هم در نظر مي گيرم. و اما سيستم پيشنهادي :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SilaS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU Intel Core 2 Quad Q9400 Box قيمت 222000 تومان.
Mother Board : Gigabyte EP45UD3-R قيمت 137000 تومان.
RAM : 2*2GB Corsair/BUS 1066 Dominator CL4 قيمت 88000 تومان.
H.D.D 500GB Western Digital Green/SataII قيمت 57000 تومان.
Case Green Tuniq 3 + Power green 535A قيمت حدود 120000 تومان.
VGA : EVGA Geforce GTX260 - 896GB قيمت 260000 تومان.
DVD Writer Liteon 22X LightScribe SataII قيمت 28000 تومان.
KB + Mouse MicroSoft بسته به مدل انتخابي بين 50000 تا 1300000 تومان.
Modem ADSL Asus AM602 قيمت 46000 تومان.
Speaker Microlab M502 قيمت 20000 تومان.
Monitor Samsung Syncmaster T220P قيمت 290000 تومان.
توضيحات:
تمام قطعات تقريبا بهترين هستند. به جاي DVD Writer مي تونيد BLU-Ray Writer بخريد اما بايد حدود 150000 تومان اضافي هزينه کنيد که پيشنهاد نمي شه.
توي خريد مانيتور ذکر شده شک نکنيد که بالاترين رزولوشن و کيفيت رو در بين مانيتورهاي موجود در بازار زير 300000 تومان داره.
تا اينجا قيمت شد: 13480000 تومان!!!
خوب واسه هاردديسک اکسترنال WD 500GB که داراي سايز 5/2 اينچ باشه و تغذيه نخواد قيمتش حدود 100000 تومانه و 320GB حدود 73000 تومانه.
کارت رسيور Sky Star 2 با قيمت حدودي 68000 تومان انتخاب خيلي خوبيه.
اين سيستم تمام موارد درخواستي شما رو پوشش مي ده. توي بازار مراقب باشيد که قطعات مورد نظر خودشونو بهتون غالب نکنن. اگه تهران باشيد در صورت تمايل مي تونم خودمم براتون تهيه کنم.
سوال بود در خدمتم.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 29-06-09 انجام شده است
آقا خیلی خیلی ممنون
واقعا کامل و دقیق پاسخ دادید .
فقط دوتا سوال
1- قیمت های اعلام شده جدید هستند ؟
2- چرا Q9550 را پیشنهاد نکردید ؟
باز هم تشکر
یک نکته دیگه هم هست ... با توجه به این که من خیلی نمی خوام بازی های سنگین انجام بدم به نظرتون VGA 1GB زیاد نیست ؟
(یعنی 512 نمی کشه ؟ )
کاربر شهرسختافزار
1) آره تقريبا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SilaS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2) چون قيمتش حدود 60000 تومان بالاتره. اگه بتونين Core i7 ببنديد که ديگه آخرشه! ولي حدود 200000 تومان ديگه تقريبا بايد هزينه کنيد. مي تونيد؟
|
|
اول می خواستم core i7 ببندم اما با توجه به قیمتش پشیمون شدم ...2) چون قيمتش حدود 60000 تومان بالاتره. اگه بتونين Core i7 ببنديد که ديگه آخرشه! ولي حدود 200000 تومان ديگه تقريبا بايد هزينه کنيد. مي تونيد؟
60 تومان بیشتر مشکلی نیست !
پس همین q9550 خوبه ؟
کاربر شهرسختافزار
خوب نيست. عاليه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SilaS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
البته ببخشید دخالت می کنم ولی کارت گرافیکی به اسم GTX 260 1GB وجود نداره و همه 260 ها 896 مگابایت حافظه دارن. بعضی مدل های تقویت شده این کارت هم با حافظه 1792MB وجود داره که فکر نکنم بشه تو ایران پیداشون کرد.
در ضمن قیمتش کمتر از این حرفاست فکر کنم حدود 220 الی 250 هم بشه پیدا کرد.
اگه تونستی GTX 275 896MB رو زیر 300 پیدا کنی خریدش به صرفه تر است.
Extreme (29-06-09), reza76622201 (29-06-09)
کاربر شهرسختافزار
کاملا درست مي فرمائيد. ممنون از اطلاع رسانيتون. پست رو اصلاح کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Internal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 29-06-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks